970 SLI Performans Sorunu

AndreaGeiL

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. MSİ GTX970 SLI yaptım fakat oyun içinde performans artmadı. 20 FPS alıyorum Euro Truck Simulator 2 MP de. İşlemcim AMD 8320. Acaba farklı bir ayar mı yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde iyi olacağını düşünüyorum. Ancak, bu işlemci nedeniyle, tahmini olarak SLI'dan tam anlamıyla verim alamazsın. Sürücülerin, BIOS ayarlarının güncel olduğundan emin ol. Yeni Kaby-Lake ya da Zen işlemciler geldiğinde de, eğer bütçen varsa işlemcini de değiştirmeni öneririm.

Normalde o ekran kartıyla Full + Full + %400'de 60 FPS alman lazım. Tavsiyem işlemciyi değiştirmen.

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim tam tahmin ettiğim gibi. Acaba AMD FX 9590 bu sorunumu ortadan kaldırırmı ? PSU 750W yeterli olacaktır.

Peki şu an için birini çıkartmalımıyım ? Birde MSİ 990FXA Anakartı yeni aldım AMD'nin yeni ZEN mimarisi için uyumlu olurmu ? Yada yeni bir işlemci olarak FX-9590 veya FX-8350 işimi görürmü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…