970 SLI Performans Sorunu

AndreaGeiL

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. MSİ GTX970 SLI yaptım fakat oyun içinde performans artmadı. 20 FPS alıyorum Euro Truck Simulator 2 MP de. İşlemcim AMD 8320. Acaba farklı bir ayar mı yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde iyi olacağını düşünüyorum. Ancak, bu işlemci nedeniyle, tahmini olarak SLI'dan tam anlamıyla verim alamazsın. Sürücülerin, BIOS ayarlarının güncel olduğundan emin ol. Yeni Kaby-Lake ya da Zen işlemciler geldiğinde de, eğer bütçen varsa işlemcini de değiştirmeni öneririm.

Normalde iyi olacağını düşünüyorum. Ancak, bu işlemci nedeniyle, tahmini olarak SLI'dan tam anlamıyla verim alamazsın. Sürücülerin, BIOS ayarlarının güncel olduğundan emin ol. Yeni Kaby-Lake ya da Zen işlemciler geldiğinde de, eğer bütçen varsa işlemcini de değiştirmeni öneririm.
Normalde o ekran kartıyla Full + Full + %400'de 60 FPS alman lazım. Tavsiyem işlemciyi değiştirmen. (y)

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim tam tahmin ettiğim gibi. Acaba AMD FX 9590 bu sorunumu ortadan kaldırırmı ? PSU 750W yeterli olacaktır.

Peki şu an için birini çıkartmalımıyım ? Birde MSİ 990FXA Anakartı yeni aldım AMD'nin yeni ZEN mimarisi için uyumlu olurmu ? Yada yeni bir işlemci olarak FX-9590 veya FX-8350 işimi görürmü ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı