980 Ti Sistem

Şimdi sorun olmaz diyorum ama markaları karıştırmayalım, bozulur falan istikrarsız olur üzerime kalmasın.
H170 + i7 6700 + 2133MHz düşük CL + R9

Bence insan ne alacağına kara verebilmesi kadar güzel bir şey yok. Hatada olsa kemdisinin olur akabinden tecrubelenir ve ertesi gün doğruyu bulur. Ama hata başkasınınsa acaba hata olduğunu anlayabilir mi ?
Bilinçli yorumlarınız için tebrik ediyorum.

Bunu öneri olarak kabul etme, ben kendime alsaydım bu ikiliyi alırdım.

Bir şey sormak istiyorum, anakartı MSI B150M PRO-VDH Intel B170 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Fiyatı yapmayı düşünüyorum. Sıkıntı olur mu yoksa h170m mi yapayım b150m yerine, ekran kartının tam performansını almamı engeller mi, senin attığın bir tablo vardı. Orda maksimum pci express hattı mı ne h170 de daha fazlaydı. Tek ekran kartı kullanacağım, sli cf olmayacak o yüzden 2 pci expres olması hoşuma gitmiyor. Yüksek bir ekran kartının b150m' e takılması performans düşüşü oluşturur mu ? O tabloyu ben tam anlayamadım dün attığınız.

Şimdi sen ileride yeni serilerin üst modellerinde takacaksın, onlar dahada hızlı olacakları için, x8 hızı yetmeyecek.

H170M PRO-VDH | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design
MSI H170M Pro-Vdh D4 2133Mhz mATX 1151

Yani b150m almayım da h170m mi alayım, daha mı iyi olur ben anlamıyorum pek bu işlerden, hala anakarttan hiç, ve h170m msi' ın mATX olması bir olumsuz etki yapar mı ? h170m e gtx 1080 taksam bir sorun olur mu yani .

Şimdi sen ileride yeni serilerin üst modellerinde takacaksın, onlar dahada hızlı olacakları için, x8 hızı yetmeyecek.

H170M PRO-VDH | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design
MSI H170M Pro-Vdh D4 2133Mhz mATX 1151

Neden Mikro ATX anakart tercih ediyorsun ki, belki 2-3 sene sonra ekleme yapacaksın ama bir bakacaksın anakartta yuva kalmamış. Zaten alacağın kasa dev gibi, o zaman kasayı da ufak al.

Valla ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Kararsızım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı