980 Ti Sistem

Salla sertifikayı, onay almış bir marka değil o.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

19. dakikadan başla ilk orayı bir dinle daha sonra zamanın varsa hepsini izle.

Buda ayrı bir rehber.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şimdi vaktim yok, yarın izleyeceğim. Şimdi psu high power 750w gold koyarım. Kasayı da darkn10 istiyorum ama stokta yok gelirse alacağım, onun yerine zalman z11 neo taksam daha mı iyi olur sizce. Hangisi daha iyi işi mi görür ? Zalman Z11 NEO Mid Tower Kasa/Siyah nasıl sizce ? fan kontrolcüsü yok ama ?

PSU'da 80+ sertifikası markaların modellerine keyfine göre verilmiyor. Bazı dandik markalar kendi kendine gelin güvey olup koyuyolar sertifikayı. Everest'in PSU'da böyledir muhtemelen. 80+ oh mis dersin birgün şimşekler çakar elektrik aniden gider odada kesif yanık kokusu eşliğinde dumanların yükselişini izlersin.

Ayrıca psu gizleme bölümü de yok. Dark n10 benim için bitirim ya, ona benzer bir tek everest var işte.

PSU'da 80+ sertifikası markaların modellerine keyfine göre verilmiyor. Bazı dandik markalar kendi kendine güvey olup koyuyolar sertifikayı. Everest'in PSU'da böyledir muhtemelen. 80+ oh mis dersin birgün şimşekler çakar elektrik aniden gider odada kesif yanık kokusu eşliğinde dumanların yükselişini izlersin.

Kasa olarak dark n10 mu yoksa Zalman Z11 NEO Mid Tower Kasa/Siyah mu ? Zalmanınkinde psu gizleme yok, fan kontrolcü yok.

İstediğin kadar kulaklığın kaliteli olsun, sesi işleyen yonga önemli. Ucuz H170 alıp Asus XONAR ses kartı tak 220 lira falandı her halde.

Sadece yonga değil aynı zamanda, yonga çeşitli teknolojileri içerisinde barındırsa bile işe yaramaz lisans olmadan.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı