9800 GT Sisteme Upgrade Önerisi

synan35

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde bulunan sistemi uzun yıllardır kullanıyorum. Performansı sıkıntılı değil çoğu oynu oynadım ki 9800gt'nin ekmeğini de fazlasıyla yedim. Aşağıda belirttiğim özellikler var kasada niyetim gtx970 veya amd 380x almak istiyorum ama ram hızı yeterli olmayacaktır. Max bildiğim kadari ile anakartım 1333mhz kadar destekliyor işlemciden de emin değilim. Oyun oynayan bir insanım. Özellikler şu şekilde;

Anakart MSİ 870A-G54
CPU Amd Phenom2 x4 965 (3,4 ghz 4çekirdek)
Ram 6 gb (3x2) 667mhz ddr3
GPU Nvidia geforce 9800GT

sizce yeni bir anakart üzerine bileşenler mi almalıyım yoksa bu anakart üzerindekiler beni biraz daha kurtarır mı ki gtx970 gibi bir kart için yeterli olmayacaktır. Sistemim kısacası gtx960 da bana yeter. Bir yardımcı olursanız sevinirim.

AM3 desteklediğinden dolayı en fazla Phenom serisi takılabiliyor. 6 GB RAM yeterli. R9 380 gibi bir kart almanız mümkün ancak darboğaz kaçınılmaz olacaktır. Daha hafif kartlar alarak sisteminizi güncelleyebilirsiniz. PSU'nuz kaç Watt ?

PSU 500watt gücündedir markasını bilmiyorum. Peki nasıl bir öneriniz var? GTX 6xx serisi yeterli olur mu ? Ayrıca ram mhz değerleri sıkıntı yaratır mı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı