yasin dereli
Hectopat
- MSI X99A Gaming 7
- GTX 1080
- RAM 16 GB
- Windows 10 pro
Maalesef o sırada SS alamadım çünkü PC dondu ama bazen PC boştayken 70 - 80 gibi rakamlara ulaşıyor o sırada unutmazsam alırım.Görev yöneticisi SS atar mısın?
Evet baktığımda sistem RAM'i 16 GB gözüküyor hatta kullanılabilir 15,9 GB diyor.Sistem RAM'lerinizi 16GB görüyor mu görev yöneticisinden bakabilirsiniz. Belki bir montaj hatası olmuştur.
Önerebileceğiniz bir program var mı acaba pek virüs programı kullanmıyorum çünküRander yaparken bu sorunu yaşıyorsanız, programların RAM ayarlarını kısıtlmayı deneyin. Onun haricinde virüs bulaşmış olabilir. Kapsamlı bir tarama yapmanızı öneririm.
Bilgisayar Hızlandırma: Yüksek CPU kullanımına çözüm
Merhaba arkadaşlar forumda bilgisayarım çok yavaş CPU-RAM kullanımı çok fazla diye çok fazla konu açılıyor bu arkadaşlara yardımcı olabilecek bir konu açmaya karar verdim umarım işinize yarar. DÜŞÜK PERFORMANS Bilgisayarınız eskisi gibi çalışmıyorsa eski tadı tuzu yoksa bu konuda şunları...www.technopat.net
Kaspersky en iyilerindendir.Maalesef o sırada SS alamadım çünkü PC dondu ama bazen PC boştayken 70 - 80 gibi rakamlara ulaşıyor o sırada unutmazsam alırım.
Evet baktığımda sistem RAM'i 16 GB gözüküyor hatta kullanılabilir 15,9 GB diyor.
Önerebileceğiniz bir program var mı acaba pek virüs programı kullanmıyorum çünkü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.