%99 bellek kullanımı sorunu

yasin dereli

Hectopat
  • MSI X99A Gaming 7
  • GTX 1080
  • RAM 16 GB
  • Windows 10 pro
Bunlara rağmen 99 bellek kullanımı oldu 100 bellek kullanımı olduğu zaman PC dondu ve kapatman için mecbur güç kaynağından kapattım. Arada sırada 98 - 99 bellek kullanımına ulaşıyor bunun önüne nasıl geçebilirim çözümü nedir acaba ?

Sistem RAM'lerinizi 16GB görüyor mu görev yöneticisinden bakabilirsiniz. Belki bir montaj hatası olmuştur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rander yaparken bu sorunu yaşıyorsanız, programların RAM ayarlarını kısıtlmayı deneyin. Onun haricinde virüs bulaşmış olabilir. Kapsamlı bir tarama yapmanızı öneririm.

Görev yöneticisi SS atar mısın?
Maalesef o sırada SS alamadım çünkü PC dondu ama bazen PC boştayken 70 - 80 gibi rakamlara ulaşıyor o sırada unutmazsam alırım.

Sistem RAM'lerinizi 16GB görüyor mu görev yöneticisinden bakabilirsiniz. Belki bir montaj hatası olmuştur.
Evet baktığımda sistem RAM'i 16 GB gözüküyor hatta kullanılabilir 15,9 GB diyor.
Rander yaparken bu sorunu yaşıyorsanız, programların RAM ayarlarını kısıtlmayı deneyin. Onun haricinde virüs bulaşmış olabilir. Kapsamlı bir tarama yapmanızı öneririm.

Önerebileceğiniz bir program var mı acaba pek virüs programı kullanmıyorum çünkü

Maalesef o sırada SS alamadım çünkü PC dondu ama bazen PC boştayken 70 - 80 gibi rakamlara ulaşıyor o sırada unutmazsam alırım.

Evet baktığımda sistem RAM'i 16 GB gözüküyor hatta kullanılabilir 15,9 GB diyor.

Önerebileceğiniz bir program var mı acaba pek virüs programı kullanmıyorum çünkü
Kaspersky en iyilerindendir.

%25'lerde dolaşırken bir anda yükseldi

Dosya Ekleri

• saçmalık.PNG
    saçmalık.PNG
    19 KB · Görüntüleme: 170
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı