%99 Hard Disk Kullanımı

• Konuyu başlatan RapX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 35.280

RapX

Kilopat
Yer
İstanbul - Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Resimde de gördüğünüz gibi işlemci %6, Ram %24 kullanılırken Hard Disk %99 sebebi nedir ? Ayrıca bir dosya aktarımı veya internetten bir dosya da indirmiyorum.

aGlJkx8.png

Her zaman olmasada aynı şey benim bilgisayarda da oluyor. Neden olduğunu çözemedim. Sadece internette takıldığım zamanlarda da oluyor. HD' den sesler geliyor görev yöneticisini açıp baktığımda disk kullanımı çok yüksek. Bazı arkadaşlar virüs olabilir demişler ama Bitdefender ve Malwarebytes bir şey bulamadı. Bilgisayar Casper ve win 8.1 yüklü.

Ya benim tahminim şöyle aslında Windows 8.1' de uykuya filan aldığımız da bilgisayardaki işlemleri saklamak amacıyle HDD' ye yazıyor diye biliyorum, belki de ilk açılışta veya kapanışlar da pc HDD' ye çok yüklendiğinden böyle sesler çıkıyor olabilir. Ama onun haricinde bilgisayar normal çalışırken HDD normal bir şekilde çalışıyor ses filan da yok, yani bende öyle.

Şimdi tekrar denedin mi ? Virüs taraması yapmayı ?

Evet, dün yine yaptım yok.

çalıştır>cmd>services.msc hızlı getir devre dışı bırak aynı şekilde web search devre dışı bırak devamlı oluyorsa bunu dene.

Hızlı getiri devre dışı bıraktım, web search zaten kapalıymış.

Dostum galiba bu resimde gordugum kadariyla birsey kopyaliyorsun. Eget kopyaliyorsan hard disk kullanimi normal :)

Yok kopyalama veya ilk açılış değil. Kasacak birşey yapmıyorum. Sadece internette dolanıyordum.

Her zaman olmasada aynı şey benim bilgisayarda da oluyor. Neden olduğunu çözemedim. Sadece internette takıldığım zamanlarda da oluyor. HD' den sesler geliyor görev yöneticisini açıp baktığımda disk kullanımı çok yüksek. Bazı arkadaşlar virüs olabilir demişler ama Bitdefender ve Malwarebytes bir şey bulamadı. Bilgisayar Casper ve win 8.1 yüklü.

Evet benim sorunum da aynı şekilde. Benim pc de win 8.1 update - 1lisanlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı