Rehber A-patch (apsu) nedir ne işe yarar?

Güvenli önyükleme seçeneğini kapatıyor.
DM-verifty doğrulamasını da kapatıyor.
bunu yapmıyorum sanırım bir işime yaramaz, modül kuracağım şimdi ama loopa girerse twrp yok, adb üzerinden de kaldıramayacağıma göre tekrardan boot.img flaşladığımda kurtulabilir miyim?

bunu yapmıyorum sanırım bir işime yaramaz, modül kuracağım şimdi ama loopa girerse twrp yok, adb üzerinden de kaldıramayacağıma göre tekrardan boot.img flaşladığımda kurtulabilir miyim?
Evet kurtulursunuz.
Ama vbmeta flashlasanız iyi olur.

Evet kurtulursunuz.
Ama vbmeta flashlasanız iyi olur.
yani ne işe yaradığını ben anlamadım ama iyi olacaksa flaşlayayım madem. rom klasöründen vbmeta.img olanı adb klasörüne çekiyorum değil mi? vbmeta_vendor ve vbmeta_sistem de var

Yani ne işe yaradığını ben anlamadım ama iyi olacaksa flaşlayayım madem. ROM klasöründen vbmeta. İmg olanı ADB klasörüne çekiyorum değil mi? Vbmeta_vendor ve vbmeta_sistem de var.

Cihazın Qualcomm işlemciye sahip ise gerek yok.

@Ali_Toprak Deneyimlerinizi bekliyorum hocam.
Yani hocam KSU'dan çok bir fark göremedim normal kullanıcı olarak. Ama benim fark ettiğim tek kolaylığı OFox'tan modülleri silebiliyor/devre dışı bırakabiliyoruz. Bir de imaj seçip yamaladığımız için üstüne yamalanmış imajları siliyor flaşladığımız zaman. (anlatabildim mi bilmiyorum.)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…