A1 Başlangıç Düşük Bütçe İle Ekipman ve 2. El motor önerisi

Honda vs. zaten konteyner konteyner satan bir firma kendisin kanıtlamış, lakin burada hem ikinci eller biraz az hemde ekipman harici motora ayırdığım bütçeleri aşıyorlar genel olarak. Üstte de belirttiğim gibi hala Motoran Dante 100 düşünüyorum ekipmanların yeri ayrı zaten hele bir trafik, araç hakimiyetimiz gelişsin alışalım iki tekere paramız biriksin satar yükseltiriz. Başlangıç olarak da her ne kadar kaliteli motorlar olsalar da honda vs acemiye pek de geleceğini sanmıyorum ister bakımı olarak ister sürüşü olarak, fiyatları da biraz daha tuzlu.

x16_725243139a9h.jpg
x16_725243139cbf.jpg
x16_725243139o6m.jpg

Düşündüğüm motor bu, 2016 model 9000km temasa geçtim sahibiyle gaz kolunda sorun var arada takılıyor birde ön çamurluk çizilmişti kestim kalanında hiçbirşeyi yok dedi, iki sorun içinde istersen vermeden yaptıralım ya da fiyattan düşelim dedi, hadi bakalım gidip göreceğiz sizlerin düşünceleri nelerdir daha üst segment motorlar haricinde danışmak istiyorum.

Edit: Motora bakmaya iki kişi gideceğiz ve de bir ustaya göstermeye anlaştık.

Honda vs. zaten konteyner konteyner satan bir firma kendisin kanıtlamış, lakin burada hem ikinci eller biraz az hemde ekipman harici motora ayırdığım bütçeleri aşıyorlar genel olarak. Üstte de belirttiğim gibi hala Motoran Dante 100 düşünüyorum ekipmanların yeri ayrı zaten hele bir trafik, araç hakimiyetimiz gelişsin alışalım iki tekere paramız biriksin satar yükseltiriz. Başlangıç olarak da her ne kadar kaliteli motorlar olsalar da honda vs acemiye pek de geleceğini sanmıyorum ister bakımı olarak ister sürüşü olarak, fiyatları da biraz daha tuzlu.

Eki Görüntüle 435124Eki Görüntüle 435125Eki Görüntüle 435126

Düşündüğüm motor bu, 2016 model 9000km temasa geçtim sahibiyle gaz kolunda sorun var arada takılıyor birde ön çamurluk çizilmişti kestim kalanında hiçbirşeyi yok dedi, iki sorun içinde istersen vermeden yaptıralım ya da fiyattan düşelim dedi, hadi bakalım gidip göreceğiz sizlerin düşünceleri nelerdir daha üst segment motorlar haricinde danışmak istiyorum.

Edit: Motora bakmaya iki kişi gideceğiz ve de bir ustaya göstermeye anlaştık.

Bir musibet bin nasihatten iyidir diye boşa dememişler, buyrun alıp deneyebilirsiniz, o "tuzlu" dediğiniz Honda'dan daha fazla masraf açtığında size anlarsınız sanırım.

Bu arada "tuzlu" dan kastınız nedir bilmiyorum ancak söylediğim modellerin bakımları için harcanacak para bi' gece film izlerken aldığınız abur cuburdan fazla değildir. :)

Neyse ne diyelim, kararınızı verdiyseniz, hayırlı olsun demek düşer bize, UMARIM ben yanılıyor oluyorum, başınıza hiçbir kötü olay gelmez, her şey gönlünüzce olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı