burakyavuz
Hectopat
Daha fazla
Önce herkese merhaba. Biliyorum çok konu açtım ve o konuların çoğunda gtx 970 ismi geçti ama işler istediğim gibi gitmeyince böyle bir sistem topladım. Bu sistem gta 5 i açıyor en düşük ayarlarda, league of legends - battlefield 4 açıyor. Bunlar yeter zaten. Sizden tek isteğim bu sistem uyumlu mu değil mi? Şimdiden teşekkürler. Bu arada SSD gerek duymadım. Bilgisayarın hızlı açılması oyunun hızlı açılması beni pek etkilemiyor. FPS önemli benim için FPS ye katkı yapmadığını gördüm duydum vs. o yüzden onu eklemedim.
Anakart:
ASUS A58M-K AMD A58 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C) DVI&VGA Anakart - Vatan Bilgisayar
İşlemci:
AMD A10 7870K Soket FM2+ 3.9GHz 4MB Önbellek 95W 28nm İşlemci + R7 GPU - Vatan Bilgisayar
Ram:
GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
Hdd:
Toshiba 3.5" 1Tb Sata 3.0 32Mb Önbellek 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar
Güç kaynağı:
XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
Kasa:
ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Bu sistemi topladım dediğim gibi bütçem, işler istediğim gibi gitmedi. Bende böyle bir şey yaptım. Tek isteğim uyumlu mudur? Değilse neleri değiştireyim?
Anakart:
ASUS A58M-K AMD A58 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C) DVI&VGA Anakart - Vatan Bilgisayar
İşlemci:
AMD A10 7870K Soket FM2+ 3.9GHz 4MB Önbellek 95W 28nm İşlemci + R7 GPU - Vatan Bilgisayar
Ram:
GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
Hdd:
Toshiba 3.5" 1Tb Sata 3.0 32Mb Önbellek 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar
Güç kaynağı:
XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
Kasa:
ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Bu sistemi topladım dediğim gibi bütçem, işler istediğim gibi gitmedi. Bende böyle bir şey yaptım. Tek isteğim uyumlu mudur? Değilse neleri değiştireyim?
Son düzenleyen: Moderatör: