A10-7890K Sistem Toplama

Oguzkan

Kilopat
İyi günler. Ben, kafamda belirlediğim orta seviye bir bilgisayar toplamak istiyorum. Fakat APU sistemler hakkında çok fazla bir bilgim yok. Resimde görülen sistemi toplasam bana çevrim içi oyunlarda 100+ fps verebilme imkanı olur mu? Bunun yanında NBA, Fifa, NFS gibi oyunlarda kasmadan orta seviye ayarlarda oyun oynatır mı?

Untitled.png

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bişey ssorcam bu sistemle akıcı bi şekilde kasmadan donmadan oyun oynayabilirmiyim
Anakart: Gigabyte GA-F2A68HM-DS2
İşlemci: AMD A10-7860K APU
Ekran Kartı: Radeon R7 serisi (Gömülü)
Soğutucu: AMD Near-Silent 95W
RAM: 2x4GB Kingston HyperX Beast DDR3 2400MHz
SSD: Team Dark L3 120GB
Kasa: Dark Aura 300W micro ATX
Toshiba 1 TB 7200 RPM HDD

arkadaşlar bişey ssorcam bu sistemle akıcı bi şekilde kasmadan donmadan oyun oynayabilirmiyim
Anakart: Gigabyte GA-F2A68HM-DS2
İşlemci: AMD A10-7860K APU
Ekran Kartı: Radeon R7 serisi (Gömülü)
Soğutucu: AMD Near-Silent 95W
RAM: 2x4GB Kingston HyperX Beast DDR3 2400MHz
SSD: Team Dark L3 120GB
Kasa: Dark Aura 300W micro ATX
Toshiba 1 TB 7200 RPM HDD

Hangi oyunları oynamak istediğine bağlı ama bu sistemi almanızı önermem bütçenizi belirterek konu açın. Daha güncel ve daha performans bir sistem toplanabilir.

Alternatif Skylake DDR4 Sistem

Eki Görüntüle 164896

Mesajınız için teşekkür ederim fakat işlemci ve ekran kartı ayrı sistem toplamaya kalkarsam kafamda i5 6500 ve Gigabyte GTX 970 Extream 4G sistem var. Fakat sürekli yenisi çıkan bu teknolojiye ayak uydurmak gerçekten zor. Bu yüzden çok da pahalı sistem istemiyorum. Kafam da bu APU sistem var oyunları orta seviye de çalıştırmaz mı?

Mesajınız için teşekkür ederim fakat işlemci ve ekran kartı ayrı sistem toplamaya kalkarsam kafamda i5 6500 ve Gigabyte GTX 970 Extream 4G sistem var. Fakat sürekli yenisi çıkan bu teknolojiye ayak uydurmak gerçekten zor. Bu yüzden çok da pahalı sistem istemiyorum. Kafam da bu APU sistem var oyunları orta seviye de çalıştırmaz mı?

LOL,Cs:go gibi oyunları kastediyorsanız çalıştırır tabii ama daha yüksek grafiklere sahip oyunlarda verimli performans alamazsınız eğer i5 6500 gtx 970 gibi bileşenlerin bulunduğu sistem almaya bütçeniz varsa daha iyi olur. Eğer bütçenizi arttırmayı düşünüyorsanız. Yeni ekran kartları geliyor RX480 fiyat/performans ürünü olacak gibi duruyor onu bekleyebilirsiniz. Tabii oynayacağınız oyunlara bağlı bu.

Edit: Pardon ben sizi sonradan soru soran arkadaşla karıştırdım şimdi gördüm belirttiğiniz oyunları :) Dediğiniz oyunlarda APU'nun performansından şüpheliyim youtubedan testlere bakabilirsiniz

Technopat'ın 7870K ile yaptığı Fifa 16 testi var 7890K daha güçlü olduğunu düşünürsek bundan biraz daha performanslı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine açabilirmi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videonun 5:10 saniyesinde the witcher 3 oynuyor. Bir bak istersen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı