A10-7890K Sistem Uyumluluğu

berkfurk

Megapat
Yer
Ankara
ssssss.png
8. Sınıfa gidiyorum ve Teog güzel geçti. Karne hediyesi olarak pc toplamak istiyorum. Vatan Bilgisayardan kendimce bütçeme göre bilgisayar topladım. Technopat 'ın topladığı 1500 Tllik oyun bilgisayarını kendimce yorumlayarak topladım. Ancak kafamda birkaç soru var. Yardım ederseniz sevinirim :)
  1. Uyumlu mu ?
  2. Technopat'ın topladığı pcde A10-7870K işlemci kullanılmıştı ve R7 CPU sayesinde ekran kartı kullanılmamıştı. Benim topladığım pcde A10-7890K işlemci kullandım bunda ekran kartı almam gerekecek mi ?
  3. Csgo, League Of Legends gibi oyunlar oynuyorum orta seviyede kasmadan oynuyabilir miyim ?
  4. İlerde overclock yapmam gerekir mi ?
  5. A10-7890K işlemcide Wraith soğutucu bulunmakta overclock yaparsam o soğutucu yeterli olur mu ?
Hatalarımı mazur görün. Özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Uyumlu
2-Apu sistem topluyorsanız zaten ekran kartı gereksiz kaçıyor.
3-O oyunları high hatta very high ayarlarda 1080p çözünürlükte çok rahat hiç kasma olmadan oynarsınız.
4-Overclock işi belli olmaz. İlerde çıkacak oyunlara göre ve performansı sana yeterli gelmezse yapabilirsin.
5-Dediğim gibi overclock sonraki iş. Ve bu 7890k da kullanılan yeni nesil wraith soğutmasının gerçekten iyi olduğunu söylüyorlar. Ek bir soğutucu gereksiz olur.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı