A10-7890K sistem yükseltme

Peki beklesem vatanda indirim olur mu çünkü şu an ekran kartım arızalı apu ile duruyorum nerdeyse 1 ay boyunca pcsiz kalacağım ama black friday iyi bir indirim oluyor derseniz bir bilgim olmadığı için soruyorum beklerim elbette.
Bence bekleyin. 1 ay PC'siz kalmak zor değil. Sanırım 1 aydır PC yok ve en az 1 ay daha olmayacak. Bu girdiğim ise Technopat'a girmek ve dizi izlemek dışında işe yaramıyor.

Şunu belirtmek isterim. Bütçem ne kadar? Ne alabilirim? Ne hedefliyorum? Şahsen sistemimde RX580'e yer verdim. Mükemmel bir kart değil ama güncel oyunları High-Ultra arasında Custom seçeneklerle açmak için yeterli. Niyetim seneye satarak ekran kartı yükseltmesi yapmak. Burada da bütçenize göre yardımcı olmaya çalıştım. Siz fiyat yükseltirseniz ve Vatanbilgisayar harici niyetiniz olursa çok daha farklı önermelerde bulunulur.

İkinize de çok teşekkür ederim yardımlarınız için ben biraz daha bekleyeceğim gibi görünüyor .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı