A101'de satılan Samsung S23 256 GB alınır mı?

sppacr

Zeptopat
Katılım
15 Mayıs 2024
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsung S23 FE 256 GB telefonunu A101'den sipariş verdim ve şu an sipariş hazırlanıyor aşamasında. Ancak, garanti durumu hakkında bazı endişelerim var. Acaba bu telefon Samsung Türkiye garantili mi, yoksa ithalatçı garantili mi? Daha önceki konuları incelediğimde bazıları ithalatçı garantili olduğunu belirtmişlerdi acaba bilgisi olan var mıdır?

Daha önce sipariş vermiş olan var mı? Bir sorun yaşadınız mı acaba? Siparişi iptal etmeyi düşündüm fakat iptal ve iade konusunda da yavaş ve uğraştırıcı olduklarını okudum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, neden alınmasın A101'den telefon arkadaşlar var sıkıntısız kullanıyorlar.
Açıkçası başta fiyati uygun oldugu için ve bir sorun çıkacağı yönünde şüphem olmadığı için düşünmeden sipariş verdim fakat sonradan okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı.
 
Açıkçası başta fiyati uygun oldugu için ve bir sorun çıkacağı yönünde şüphem olmadığı için düşünmeden sipariş verdim fakat sonradan okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı.

Ben şu an öyle bir sorunla karşılaşanı görmedim illa karşılan olmuştur ama hiç gelmedim.
 
Bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Nasıl e-ticaret sitelerindeki satıcılardan alıyorsak benzer bir durum bence. Hatta çoğu satıcıdan daha güven veriyor bence. İthalatçı garantisi kısmını belirtmemişler baktım şimdi siteden. Bence öyle olsaydı belirtirlerdi. 24 ay garanti denmiş.
 
Teşekkür ederim arkadaşlar, şu anda kargolama aşamasında ulaşınca güncellerim, iPhone 15 ve bunun arasında kalmıştım fakat fiyat ve panel faktöründen dolayı S23 de karar kıldım, umarım hayal kırıklığı olmaz.
 
Hocam tam şu sıralar a101den alıp almamak konusunda araştırma yapıyordum. Cihaz eline ulaşınca süreci anlatan kısa bir cevap yazarsan çok iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı