A101 maaş olarak 24bin 4250 yemek aylık 750 ila 1750 arasında prim dedi. Genel maaşa 29-30 arası dedi 6-7 aylık düşünüyorum maaş nasıl? Çok sakin boş bir şube çıktı ama bilmiyorum maaş çalışma koşulu nedir?
30 binden aşağı ben olsam çalışmazdım. Bence kesinlikle çekilecek çile değil.A101 maaş olarak 24bin 4250 yemek aylık 750 ila 1750 arasında prim dedi. Genel maaşa 29-30 arası dedi 6-7 aylık düşünüyorum maaş nasıl? Çok sakin boş bir şube çıktı ama bilmiyorum maaş çalışma koşulu nedir?
nasıl giremiyorsun kanka git konuş girersin liseyi bitirdim bu sene de zaten belgeleri direkt onaylıyor insan kaynakları tabi etik değil ama sana tavsiyem böyle yapmanBen olsam net girerdim lise sona geçtim 18 yaş ama giremiyorum bence okey sizin için.
Adaş bence bim daha mantıklı olur hem çalışma şartı hem maaşı çok iyi a101 e göre.A101 maaş olarak 24bin 4250 yemek aylık 750 ila 1750 arasında prim dedi. Genel maaşa 29-30 arası dedi 6-7 aylık düşünüyorum maaş nasıl? Çok sakin boş bir şube çıktı ama bilmiyorum maaş çalışma koşulu nedir?
Nasıl giremiyorsun kanka git konuş girersin liseyi bitirdim bu sene de zaten belgeleri direkt onaylıyor insan kaynakları tabii etik değil ama sana tavsiyem böyle yapman.
Adaş bence BİM daha mantıklı olur hem çalışma şartı hem maaşı çok iyi A101'e göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.