A2 ehliyet için tavsiyeler

Vezirxtr

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2018
Mesajlar
141
Selam, A2 ehliyete yazıldım. Daha önce hiç motor bisiklet vs sürmedim, MT09 ile eğitim ve sınav yapıldığını gördüm. Bu motor hakkında ve biraz parkur hakkında tavsiye ve öneri verir misiniz? Teşekkür ederim.
 
Boşuna heveslenmeyin A2 ehliyet için size MT-09 kullandırmazlar. Genellikle A2 ehliyet de 150-250 CC aralığın da eski bir Çin malı motosiklet kullandırırlar. Kursların A2 ehliyet için tercih ettiği en üst motosiklet olarak Pulsar NS 200 gördüm, daha da üstünü görmedim. Ayrıca A ehliyet de genel olarak kurslar MT-07 kullanmakta çoğunlukla. Tek tük CB 650 F kullandıran da gördüm ancak genel tercih MT-07. Çoğu sürücü kursunun MT-09'la eğitim vereceğini sanmıyorum. MT-07 gibi daha uygun fiyatlı bir alternatif varken MT-09 tercih edilmesi gereksiz masraf olur kurslar açısından. Sonuçta eğitim motoru kendileri kullanmamaktalar ve hor kullanılmakta. Bahsettiğiniz kurs elit ve pahalı bir kurs ise istisna olarak MT-09 tercih etmis olabilirler. Kısaca siz kendinizi eski çinli bir motosiklete hazırlayın.
 
Boşuna heveslenmeyin A2 ehliyet için size MT-09 kullandırmazlar. Genellikle A2 ehliyet de 150-250 CC aralığın da eski bir Çin malı motosiklet kullandırırlar. Kursların A2 ehliyet için tercih ettiği en üst motosiklet olarak pulsar ns 200 gördüm, daha da üstünü görmedim. Ayrıca a ehliyet de genel olarak kurslar MT-07 kullanmakta çoğunlukla. Tek tük cb 650 F kullandıran da gördüm ancak genel tercih mt-07. çoğu sürücü kursunun MT-09'la eğitim vereceğini sanmıyorum. MT-07 gibi daha uygun fiyatlı bir alternatif varken MT-09 tercih edilmesi gereksiz masraf olur kurslar açısından. Sonuçta eğitim motoru kendileri kullanmamaktalar ve hor kullanılmakta. Bahsettiğiniz kurs elit ve pahalı bir kurs ise istisna olarak MT-09 tercih etmis olabilirler. Kısaca siz kendinizi eski Çinli bir motosiklete hazırlayın.

Hayır ben yanlış anlamışım MT-07 ile eğitim ve sınav yapıyorlarmış bulunduğum kurs. Bana verebileceğiniz ufak püf noktalar var mı bu motor hakkında.
 

Geri
Yukarı