A32 Alınır mı?

Bütçe
4000₺

Sinan Uğurlu

Kilopat
Yer
Datacenter
Daha fazla  
Meslek
Yazılım ve Ağ Altyapı Danış.
Forumda birkaç konu gördüm, ancak genellikle sohbet üzerine, kullanan arkadaşlar varsa beğendiği ya da beğenmediği noktaları söyleyebilir mi? Bilgisayarcıyım ve genellikle network üzerine çalışıyorum, Wi-Fi 5 olması benim için bir artı. Samsung ve 5000 mAh olması da önemli, kamera noktasında takıntım yok, ayda 1-2 fotoğraf çekinirim o kadar. Oyun noktasında ise arada PUBG tarzı oyunlar oynarım o kadar. Oppo vs. gibi telefonlar pek almak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler. 4000 TL bütçem var, tavsiyeniz varsa bekliyorum.

Arkadaşlar bütçemi biraz zorlayarak A52 aldım, yaklaşık 5 saat oldu, şu an için fazlasıyla memnunum, oyun performansı vs. gayet güzel. iPhone 6S'ten geçtim ve ilk olarak içini tıka basa uygulama doldurdum, ihtiyacım olan tüm uygulamalar yüklü 😆 IOS'tan geçmeme rağmen çok da zorlanmadım, kullanımı birbirine yakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı