A35 almak üzer mi?

Makaleler
49
Merhaba,

Ayın 5'inde param yatıyor. A35'i beğendim. En fazla 20 bin TL'ye çıkabilirim. Yine de bu telefonu beğendim. Kullanmaya değer mi? Telefondan oyun oynamam.

Kamera bilmiyorum ama RAM, hafıza ve 5000 mAh olması kâfi geldi. Peki kamerası nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen A35 civarında ise güzel cihaz ama 20k yaparım diyorsan çok daha mantıklı cihazlar da var. Performans yönünden rakipsiz (17k) X6 Pro, genel olarak bence bu fiyat bandında rakipsiz (17k) S21 FE 2. nesil var.

Bütçen A35 civarında ise güzel cihaz ama 20k yaparım diyorsan çok daha mantıklı cihazlar da var. Performans yönünden rakipsiz (17k) X6 Pro, genel olarak bence bu fiyat bandında rakipsiz (17k) S21 FE 2. nesil var.
Hocam S21 FE pil ömrü yönünden yetersiz bir telefon. Ayrıca performans güzel bile olsa şarj dayanmadıktan sonra ne anlamı var?

Ama X6 Pro gayet iyi bir telefon.

Hocam S21 FE pil ömrü yönünden yetersiz bir telefon. Ayrıca performans güzel bile olsa şarj dayanmadıktan sonra ne anlamı var?

Ama X6 Pro gayet iyi bir telefon.

S21 FE 2. nesil şarj konusunda çok iyi iş çıkarmıyor deneyimlerime göre ekranı çok şarj yiyor. Kısık parlaklıkta 6 7 saat arası ekran süresi aldığımı hatırlıyorum. Kamera, tasarım ve yazılım konusunda X6 Pro'dan daha iyi bir cihaz ki buyüzden S21 FE yi tercih ettim. Ben yorumu yaptığım tarihte S21 FE rakipsizdi şuanki piyasayı takip etmediğimden F/P olarak hangi cihaz daha uygun olur bilemiyorum ama X6 Pro ve S21 FE A35'ten çok çok daha iyi cihazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı