iPhone 11'i direkt eleyin. Kamera kalitesi sizin için önemliyse A36 fakat Nothing Phone 1 alınır.Şu anda SE2020 kullanıyorum, bu telefonu aratmasını istemiyorum. Kamera kalitesi bir tık önemli benim için.
SE2020 kullanıyorsanız iPhone bakın, fakat iPhone 12 öneririm. iPhone 11 almamalısınız. Aralarından hiçbiri iPhone 12 etmez.Şu anda SE2020 kullanıyorum, bu telefonu aratmasını istemiyorum. Kamera kalitesi bir tık önemli benim için.
İşlemci dışında iyi bir özelliği yok iPhone 12'nin.SE2020 kullanıyorsanız iPhone bakın, fakat iPhone 12 öneririm. iPhone 11 almamalısınız. Aralarından hiçbiri iPhone 12 etmez.
Kamerası ve ekranı fazlasıyla tatmin edecek düzeyde. Ayrıca Nothing Phone 1 çağ dışı artık. A36'da orta segment bir cihaz. Kullanıcının mevcut cihazı IOS olmasa tamamda alışkanlıklarının devam etmesi açısındanda iPhone 12 iyi tercih olacaktır.İşlemci dışında iyi bir özelliği yok iPhone 12'nin.
NP1 alırdım. A36 bence fiyatını hak etmiyor gibi.
Şu anda SE2020 kullanıyorum, bu telefonu aratmasını istemiyorum. Kamera kalitesi bir tık önemli benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.