A4Tech Bloody 120 İncelemesi

Bu gün Vatan bilgisayardan 71 Türk lirasına almış bulunmaktayım.

Tuşlar üzerinde ışıklandırma mevcut. (5 kademe)
W A S D tuşları slikonsu bir madde ile kaplanarak diğer tuşlardan farklı bir hissiyat yaratmakta. (Değiştirilebilir)
Ayrıca multimedya tuşları bulunmamaktadır Lakin Fn + F1-F2-F3-F4-F5-F6-F6-F11-F12 gibi tuş kombinasyonları ile multimedya özelliği sağlanmaktadır.
Klavye üzerindeki tuşlar çıkarılabilmektedir.
1,8 metrelik bir USB çıkışlı kablosu vardır.
Windows tuşunu bloke eden bir kilit sistemi kullanılmıştır. İstediğimiz zaman açar ve kapatabiliriz.

Kendi yorumuma bakarsanız aldığı parayı hak ettiğini düşünüyorum. Tuşlara basarken çıkan ses oldukça az ve elinizin klavyeye, parmaklarınızın tuşlara oturması çok iyi. Klavyeyi bu gün almama rağmen bakmadan yazabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.

AZLaBQ.jpg


M907N6.jpg


pv01yN.jpg


gjqaNL.jpg


Jda15B.jpg
 
Öncelikle hayırlı olsun, bende yakın bir zamanda ya bu klavyeyi alacağım ya da g103 alacağım. Size bir sorum olacak, klavyenin ledi karanlıkta gözü çok alıyor mu acaba ?
 
aynı anda algılayabildiği tuş sayısı 3 olarak yazıyor. deneme imkanın varsa futbol oyunlarından birisinde(özellikle pes serisi) çapraza depar atarken pas yada şut çekmeyi deneyebilir misin?
 
Hayırlı olsun. Yalnız klavyenin tuş sesleri Logitech G103'e göre yüksek. Yumuşak plastikten değil tuşlar ki bence daha hoş oluyor ses çıkarması. Ayrıca da klavyenin aydınlatması çok yetersiz. 2-3 ve 4. kademe aydınlatma gereksiz konmuş çünkü neredeyse karanlıkta bile farkedilmeyecek kadar düşük. En yüksek parlaklığa aldığınızda da doğal olarak gözünüzü almıyor ancak gündüz saatlerinde veya lamba açıkken aydınlatmayı kullanacağınız sanmıyorum çünkü 5. kademe bile yetersiz derecede aydınlatma sağladığından rahatsız oluyorum ben şahsen. Genel olarak çok iyi bir klavye.
 
Bu klavyeye sahibim. Auto ve Turbo olayı seçtiğiniz bir tuşa basılı tutmasını veya siz kısa bir süre de bassanız o harfe çok sayıda basarmış gibi algılamasını sağlıyor. Fn tuşu ile F11 veya F12 ye basıyor ve bir tuş seçiyorsunuz. O tuş için çalışıyor. İptal etmek için ise Fn Escape kombinasyonunu kullanıyoruz.
 
Klavye bende de var. 2 aydır kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Klavyenin iyi yönlerini çoğu arkadaş saymış zaten. Ben de çok memnunum.
Karşılaştığım tek bir sorunu belirtmek istedim.
Bilgisayarı açarken DELETE tuşuna basarak bios girme olayını bu klavyede gerçekleştiremedim.
Belki benim aldığım üründe bir sorun vardır veya anakart eski diye uyumsuzluk yaşamıştır. Onu tam olarak çözemedim. Bios a girerken başka bir klavyeyle giriyorum. Hoş bir durum değil ama bios da ayak yolu değil sonuçta, ayda yılda bir giriliyor :).
Bu klavyenin sahibi arkadaşlar deneyip bana yanıt verebilirler mi?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı