Merhabalar, A4Tech var ben de bayağı sağlamdır bilirsiniz. Oyun oynuyordum bir anda mouse hareket etmemeye başladı ama bu sağ tık, sol tık, ortadaki scoll tuş çalışıyor. Mouse imleci hareket etmiyor, Mouse'yi çeviriyorum ama tepki yok.
A4Tech'mi sağlam? İki tane klavye mouse setini kullandım. Hiç memnun kalmadım. Hep takılırdı. Sensörleri kötü. Farelerinden çok çektim. Senin farenin vakti gelmiş galiba.
A4Tech'mi sağlam? İki tane klavye mouse setini kullandım. Hiç memnun kalmadım. Hep takılırdı. Sensörleri kötü. Farelerinden çok çektim. Senin farenin vakti gelmiş galiba.
Yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum çift tıklamalı olan modelini kullandım. İsmine gidip baktım şimdi OP-620-D ve rezalet bir mouse idi. Ne sensörü iyi ne hissiyatı iyi. Yani bir şeyi deneyim etmenin yaşla alakası ne onu anlayamadım. 30 yaşında olsam çok iyi deneyimlemiş falan mı oluyorum? Daha iyi mi geliyor hissiyatı?
A4Tech çok eski ve kaliteli bir markadır. Aynı zamanda rakiplerine göre daha uygun fiyatlıdır.
Yaşadığınız sorun ile ilgili olarak, CMD'yi "yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile açın. Açılan pencereye SFC / scannow yazıp enter tuşuna basın. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin.
A4Tech çok eski ve kaliteli bir markadır. Aynı zamanda rakiplerine göre daha uygun fiyatlıdır.
Yaşadığınız sorun ile ilgili olarak, CMD'yi "yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile açın. Açılan pencereye SFC / scannow yazıp enter tuşuna basın. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin.
A4 Tech x87 kullanıyorum 2 yıldır, bozulsa da yeni fare alsam diyorum. Bozulmuyor. Acayip sağlam. Kaç defa yere düştü kaç defa kablosu sıkıştı bana mısın demiyor.