OEM kilidi açıksa sorun olmaz.
Hayır değil. Bypass işleminin yarısında ayarlara ulaşmam için format atmam lazım. Ama YT güncelleme hatası veriyor ve ben recovery e giremiyorum. Güvenli modda başlıyor cihaz.
Buyurun hocam. Burada mısınız? @Silinen üye
Bu yazılımı Odin ile yükle. FRP için çözüm buluruz.![]()
Download Galaxy A5 (2016) SM-A510F (TUR) A510FXXS8CSD2 in Samfw - Samsung firmware download
Galaxy A5 (2016) SM-A510F (TUR - Turkey) A510FXXS8CSD2 Nougat(Android 7.0) samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅samfw.com
bu rehbere göre yapınız;Hocam ap kısmına mı koyacağım bu dosyayı? (çıkarttım RAR'dan)
Bu rehbere göre yapınız;
Rehber: Samsung cihazlara stock ROM kurulumu
Selam, Geçen aylarda Samsung cihazlara Custom ROM kurma rehberi hazırlamıştım. Şimdi stock ROM'a geri dönmek isteyenler için stock ROM rehberi hazırlıyorum :D Gerekli malzemeler: Bilgisayar Data kablosu. Telefon Odin'e giriyoruz: Telefonu gördüğünden emin oluyoruz: Eğer indirdiğimiz...www.technopat.net
sadece AP varsa AP'ye atacaksınız.Hocam nasıl yapacağımı biliyorum. Verilen linkte RAR'ın içinde tek. MD5 dosyası var, ap kısmına mı atmam gerekiyor diye sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.