A50'yi satıp Redmi Note 8 Pro almaya değer mi?

Yanlış Bilgilendirme [Snapdragon değil, Exynos 9610]
Pil ömrü sizin için önemliyse A50 kesinlikle.
Hem AMOLED panel kullanıyor. Hem de Watt başına performans bakımından önemli bir unsur teşkil eden Snapdragon işlemci.
Redmi Note 8 Pro (LCD Panel)
Kamerasının da geri kaldığını söyleyemem.

@129592 ben geçen fantezi olsun diye Note 8 aldım 38 tane patlattım evde. Canım sıkıldıkça alıyorum öyle.

@ismimönemlideğil kısaca özet geçelim;
Almaya değer, büyük fark var hem işlemci, hem kamera bakımından. Yalnız, telefon biraz kalın ve ağır. Note 7 alabilirsiniz. Ama A50'den Note 7'ye geçiş değer mi, onu bilemem.

@HABAR A50 modelinde Snapdragon işlemci yok. Exynos 9610 var, bu işlemci de G90T modelinden daha güçsüz. GPU olarakta A50 modelinde G72 MP3 var, Note 8 PRO'da ise G76 MP4 var. GPU olarakta yine Note 8 PRO daha üstün.

Arkadaşlar bende A50 var, Note 8 Pro çıktığından beri onu almak var aklımda. Sizce satmaya değer mi? Kamera benim için o kadar önemli değil, ayrıca Note 8'in işlemcisi kötü diyorlar, bundan dolayı içimde bir kuşku var.
Dostum öncelikle bende A50 vardı şimdi niye 8 pro kullanıyorum garipseyecegin şeyler

1 Ekran süper amoledden IPS LCD ye geçmek çok değişik gelecek
2 kalınlık A50 nin zarifligini ozleyebilirsin çünkü kılıfla bu telefon 9 mm oluyor resmen
3 Samsung un o arayüz tasarımını note 8 saf Android olacakken direkten dönmüş öyle bir arayüzü var çoğu şey Google'ın
4 Stabil çalışan Samsung uygulama ve özelliklerini
Not: telefondan şikayetçi değilim sevdiğim bir çok özelliği var fakat gerçekten bazı şeyler çok ama çok sacma ve gereksiz en basiti kendi müzik dosyalarım vb uygulamalarında reklam çıkarması gibi...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı