A54 5G şarjı çok çabuk bitiyor

lxynd

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, yaklaşık 1.5 ya da 2 ay önce Samsung A54 5G 128 GB aldım ve düne kadar çok memnundum. Telefonumu hiç sıfırlamamıştım ve yüzlerce uygulama, oyun vardı. Hepsini silmek yerine telefonumu sıfırladım. Şu an telefonumda sadece WhatsApp, Instagram ve Clash of Clans var, ama eskisi gibi şarjım dayanmıyor, 1 günü zor görüyor. Telefonum tamamen güncel, orijinal olmayan bir şey yok. Sorun nerede olabilir? Bu arada telefonumu çok az şarjda kullandım.

Selamlar, yaklaşık 1.5 ya da 2 ay önce Samsung A54 5G 128 GB aldım ve düne kadar çok memnundum. Telefonumu hiç sıfırlamamıştım ve yüzlerce uygulama, oyun vardı. Hepsini silmek yerine telefonumu sıfırladım. Şu an telefonumda sadece WhatsApp, Instagram ve Clash of Clans var, ama eskisi gibi şarjım dayanmıyor, 1 günü zor görüyor. Telefonum tamamen güncel, orijinal olmayan bir şey yok. Sorun nerede olabilir? Bu arada telefonumu çok az şarjda kullandım.

Parlaklık ne kadar açık ortalama ekran süren ve ne yaptığına bağlı. Ortalama ekran süren kaç saat.

Arka plan uygulamalarını kontrol etmelisin. Facebook, Instagram, One UI Arayüzü de çok çabuk şarj tüketen unsurlardan. Eğer yeni aldıysan da pil sağlığı düşük olabilir. Kutusundan çıkarılmayan sıfır telefonlar uzun süre beklediğinde ve pili tamamen bittiğinde bataryaları da eskiyor maalesef Li-on pillerin genel özelliği böyle.

Kullanımınızı öğreniyor hocam, sizin hangi uygulamaları sık kullandığınızı veya hangilerini kullanmadığınız öğrenip eski haline yavaş yavaş gelecektir. Birkaç güne düzelir.

Telefon hiç yere düştü mü?
hayır zaten sadece instgram ve clash o clans oynuyorum

Sanırım Yeni güncelleme pil sağlığını düşürmüş olabilir. Gelecek güncelleme ile düzelebilir.
evet herşey güncelledikten sonra oldu telefonumu ui 6.1 yaptım

Bataryası ölmüş olabilir. Telefonu sürekli şarja takıp çıkarırsan ondan olmuşta olabilir.
telefonu akşamdan takıp sabah dolunca çıkarıyorum hiç çıkar tak yapmadım bi kaç defa dışında

Parlaklık ne kadar açık ortalama ekran süren ve ne yaptığına bağlı. Ortalama ekran süren kaç saat.

Ekran parlaklıgını yarısından biraz tutuyorum ve 120Hz'de kullanıyorum

Arka plan uygulamalarını kontrol etmelisin. Facebook, Instagram, One UI Arayüzü de çok çabuk şarj tüketen unsurlardan. Eğer yeni aldıysan da pil sağlığı düşük olabilir. Kutusundan çıkarılmayan sıfır telefonlar uzun süre beklediğinde ve pili tamamen bittiğinde bataryaları da eskiyor maalesef Li-on pillerin genel özelliği böyle.

Hepsiburada'dan aldım kutusu falan sıfırdı açılmamıştı bu arada arka plan uygulamarını nereden kapatacağım

ve bu arada daha saat 1 2 gibi fulldu şimdi 11 hızlı şarjı kapamıştım açmalımıyım

telefonun şarjı bazen direk bitiyor bazen 2 gün takmadığım zamanlar oluyor uzun zamandır xiomi kullanıyordum hiç böyle sorunlar yaşamadım j7de kullandım böyle şeyler olmadı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı