A54 5G vs 20FE mi?

Merhaba arkadaşlar. Ben bu 2 telefon arasında kaldım. Da önceden Xiaomi düşünüyordum onda da pil patlaması vs olyor. Sizce hangi telefonu nereden almalıyım ben bu siteden düşünüyrum:https://www.hepsiburada.com/samsung...eqjZ0faX4v6BZcB4wKwaAnx8EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Saf güç bakımından S20 FE daha güçlü bir cihaz şu anda da kullanıyorum ama Android 13 güncellemesi gelen son Android güncellemesi oldu. Eğer güncel bir telefon istiyorsanız A54 sizin için daha mantıklı ayrıca ileride Türkiye'de 5G gündelik hayatta yaygınlaşırsa A54'ün 5G desteklemeside sizin için 1 artı olur. He ama S20 FE alacaksanızda Snapdragon sürümünü almanızı tavsiye ederim.

Saf güç bakımından S20 FE daha güçlü bir cihaz şu anda da kullanıyorum ama Android 13 güncellemesi gelen son Android güncellemesi oldu. Eğer güncel bir telefon istiyorsanız A54 sizin için daha mantıklı ayrıca ileride Türkiye'de 5G yaygınlaşırsa A54'ün 5G desteklemeside sizin için 1 artı olur. He ama S20 FE alacaksanızda Snapdragon sürümünü almanızı tavsiye ederim.

Sanırım a 54 alacağım peki ucuz ve güvenilir olarak nereden alabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı