AaaTeeCee neden video atmıyor?

thebest00

Hectopat
Daha fazla  
AaaTeeCee diye bir YouTuber var. Bilir misiniz bilmem, GTA 5 videoları çeker. Fakat yaklaşık 2 yıldır video atmıyor ve kanaldaki videolar silinmiş. Sebebini bilen varsa yazarsa memnun olurum. Ben anlam veremiyorum bu olaya. Facebook ve Instagram hesaplarını da bulamadım. En son 1 yıl önce başka bir kanal AaaTeeCee'nin PUBG Mobile videosunu yollamış o kadar. Başka bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
AaaTeeCee diye bir YouTuber var. Bilir misiniz bilmem, GTA 5 videoları çeker. Fakat yaklaşık 2 yıldır video atmıyor ve kanaldaki videolar silinmiş. Sebebini bilen varsa yazarsa memnun olurum. Ben anlam veremiyorum bu olaya. Facebook ve Instagram hesaplarını da bulamadım. En son 1 yıl önce başka bir kanal AaaTeeCee'nin PUBG Mobile videosunu yollamış o kadar. Başka bilgim yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

😳

O tarz kanalların video çekmemesi daha iyi bence :)
Kanka gerçekten o tarz kanalların video çekmemesi daha iyi bence de fakat geçen gün aklıma takıldı, AaaTeeCee'nin 2014-2015 zamanları Gta 5 Online videoları vardı, o videoları çok izliyordum ve o zamanlar gerçekten çok küçüktüm, sanırım şu anda çoğu kanal artık böyle kanalların eski videosunun bile tadını vermiyor, az önce AaaTeeCee'nin eski Gta 5 Online videolarını tekrar izleyeyim dedim de, AaaTeeCee'nin Youtube kanalına girdiğimde bütün videoları silinmişti ve artık değişik değişik 9ATC9 ve ATC93 diye 2 tane kanal açmış, 9ATC9 kanalında şuanın Youtube çocuk kitlesinin izleyeceği Gta 5 videoları paylaşıyor, ATC93'te de yine şuanın Youtube çocuk kitlesinin izleyeceği Pubg Mobile videoları paylaşıyor, ve tabii ki her çocuk kanalı gibi bu kanalların videoları da Shorts olarak paylaşılıyor, yani uzun lafın kısası bence böyle kanallar eskiden çok daha iyiydi, Old Days is our Best Days...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı