ABD seçimleri

Nedensiz yere bu dediklerinin hiç birini yapamaz. Savaş çıkar. İran ile ABD ilişkilerine bir bak istersen. Geçmişten beri atışırlar. Biden istediğini yapamaz. Senato var ve danışmanları bunu kolay kolay yapmasına izin vermez. Sanırım Amerika'yı Türkiye gibi baştakinin istediğini yapabildiği bir ülke olarak düşünüyorsun.
Senato dünden razı buna. Daha 3. gün arkadaşın dedikleri gerçekleşir.
 
Kafaya bak. Denesin denesin. 20 lira olsun dolar. Ambargo’nun kralı uygulansın sonra. Ondan sonra paran olsa bile alacak ekran kartı bile bulamazsın ülken de. Çünkü yasaktır!

Ünlem işareti kullanmayı unuttum sanırım. Ayrıca bizim yönetim sistemi el değiştirmeden önce bir hayır beklemeyin. Ha Biden, ha Trump. Gerçi Biden, bizim uzun adamın düşmanı. Ama ne olacağı belli olmaz.
 
Trump gibi troll bir adam bu milletin başına bir daha gelmez, değerini bilmiyorlar hatta Twitter'da bir vatandaş bizim Türkiye'nin durumunun aynısını Amerika için söylemiş :D Herkesin yaşamak istediği ülkede yaşayıp hala ülkesini beğenmeyen bencil insanlar, bir ayağı ölüm çukurunda konuşmakta dahi zorlanan adama niye oy verirsiniz anlamıyorum.

El9lrJIXUAYSgv_.jpeg
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı