ABD'de darbe girişimi

• Konuyu başlatan GoDd1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 137
  • Görüntüleme 10.160
Arkadaşlar, bakın olayı darbe olarak yayınlamamın nedeni olayın "DARBE" olarak açıklandığından dolayıdır. Özellikle belirtiyorum "DARBE" olarak açıklandı.

Iste, bizim - ya da benim - takildigim konu da bu.. Bunu aciklayanlar kimler, neler, ve neden Darbe olarak acikliyorlar? Kaynaklari nedir? Darbe'nin veya protesto'nun ne oldugunu bilmeyenler, Amerikan tarihini ya da kurallarini ya da isleyislerini bilmeyenler (ya da herhangi bir baska ulkenin), vucudunun yumusak yerlerinden uydurduklari bazi bilgileri internet'te yayip, insanlari yanlis bilgilere donatip yonetiyorlar.. Benim / bazilarimizin / bizim uzuldugumuz ya da rahatsiz oldugumuz konu bu.. Yoksa sizinle bir alip veremedigimiz yok :)

Avrupa'nın en zavallısı olup tarihsel dostluk sebebiyle Almanya tarafından kontrol edilen bir ülke kolay kolay batmaz ki İngiltere gibi ülkeler yıllarca beslemekten sıkılıp AB'de gelecek göremeyince kendi yollarına bakmaya döndüler :D

Ekonomileri bizden daha kötü ve buna rağmen Türkiye'ye karşı ezilmemek için silaha yatırım yapıp Fransızlara öpücük vermeyi seviyorlar :D
Savaş çağı bitti ki. Sınırların bile bir önemi kalmayacak yakında. Dünya değişiyor. Sinyallerini de yavaş yavaş veriyor kodomanlar. ''Büyük Reset''i araştır, derim. Gerçi benim umrumda olan tek şey refahımdır. Onun için kıskanıyorum o devletleri. Gerisi ne umrumda olur. İngilizlere vermişler, Almanlarla öpüşmüşler. Keşke bizde öyle olsak bolluk bereket içinde yaşasak. Hayat şartlarımız güzel olsa ama nerde...

Iste, bizim - ya da benim - takildigim konu da bu.. Bunu aciklayanlar kimler, neler, ve neden Darbe olarak acikliyorlar? Kaynaklari nedir? Darbe'nin veya protesto'nun ne oldugunu bilmeyenler, Amerikan tarihini ya da kurallarini ya da isleyislerini bilmeyenler (ya da herhangi bir baska ulkenin), vucudunun yumusak yerlerinden uydurduklari bazi bilgileri internet'te yayip, insanlari yanlis bilgilere donatip yonetiyorlar.. Benim / bazilarimizin / bizim uzuldugumuz ya da rahatsiz oldugumuz konu bu.. Yoksa sizinle bir alip veremedigimiz yok :)
ABD basını.

30 Mayıs'ta da bu tip bir girişim oldu fakat etkili olamadı.

Insan olduğu sürece savaş bitmez. Her geçen yıl Dünya çapında savunma sanayi ve silahlara yatırım artarken savaş cağı bitti demek iyimserliğin dibidir :)

Bir ülke için sınırlar her zaman önemlidir, şimdi konuyu saptirmayalim ama olaylar sandığın gibi hiç değil.

Savaş çağı bitti ki. Sınırların bile bir önemi kalmayacak yakında. Dünya değişiyor. Sinyallerini de yavaş yavaş veriyor komandolar. "Büyük reset"i araştır, derim. Gerçi benim umurumda olan tek şey refahımdır. Onun için kıskanıyorum o devletleri. Gerisi ne umurumda olur. İngiliz'lere vermişler, Alman'larla öpüşmüşler. Keşke biz de öyle olsak bolluk bereket içinde yaşasak. Hayat şartlarımız güzel olsa ama nerede.

Avrupa bizi kıskanıyor! Darbe olmadığı halde darbe girişimi diye paylaşan haber kanalları var. Gerçekten komik buluyorum böyle haber kanallarını.

hpnv1u7wecg51.jpg

İnsan olduğu sürece savaş bitmez. Her geçen yıl Dünya çapında savunma sanayi ve silahlara yatırım artarken savaş çağı bitti demek iyimserliğin dibidir. :)

Bir ülke için sınırlar her zaman önemlidir, şimdi konuyu saptırmayalım ama olaylar sandığın gibi hiç değil.
Bu insan çok garip bir şey hocam. En vahşi hayvan bile karnı doyunca sakinleşir ama insan karnı doysa bile vahşidir. Milyonlarca yıldır savaşıyoruz ama ney için savaşıyoruz? Toprak için mi? Para için mi? Hükmetmek için mi? Keyfimizden mi? Bu insanın savaşma isteği sanırım kıyamete kadar hiç bitmeyecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı