"Abi ışıklı olsun" nedir bu yahu?

Xample-47

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yahu arkadaş hangi foruma gitsem, nereye baksam, neden böyle şeyler oluyor anlamış değil.
Maksimum maliyeti 100 TL'yi geçmeyen bir mekanik klavye için 650-700 TL para vermek nedir anlamış değilim, neymiş "ışıqlıymış". İnsan o kadar para verir, daha kaliteli ürün kullanmak, ister ancak bunun bir sınırı olmalı. Şuan elimde bulunan Multimedya klavye 25 TL olması lazım, mouse 20 TL'ydi ben 15' e aldım :).
Not: Mouse yaklaşık 6-7 kere söktüm tamir ettim topladım, artık vida yuvaları kırıldı etrafından yapıştırdım :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Hevesi olan adam alıyor. Sana göre gereksiz olabilir ama adama göre değildir belki. :) Gerçi evet fiyatlar çok uçuk ama değer mi bilmiyorum açıkçası. Hiç 800 liralık mekanik klavye kullanmadığım için bilemeyeceğim.

@Jira Biliyordur. :D

Hevesi olan adam alıyor. Sana göre gereksiz olabilir ama adama göre değildir belki. :) Gerçi evet fiyatlar çok uçuk ama değer mi bilmiyorum açıkçası. Hiç 800 liralık mekanik klavye kullanmadığım için bilemeyeceğim.

@Jira Biliyordur. :D
Şimdi evet heves meselesi ama iş bir yerde şuna dönüyor "Ayranı yok içmeye, tahterevelli ile gidiyor .....". :) @Jira da mı "ışıqlı" kullanıyormuş? :D

Bütçesi olan birinin böyle bir isteği olması normal, böyle bir isteğe ayıracak parası vardır. Ben de bir Corsair K95 PLATINUM'um olsun isterdim :)
Yahu küçük bir örnek vereyim adam almış PC' yi 2000-3000 TL şimdi bu adam yazıyor "Klavye tavsiyesi, işte şu kadar paraya, bir de ışıklı olsun". Tövbe estağfurullah ışıksız olunca tuş basmıyor mu? :D
He ben yazmadım mı? Yazdım, inkar etmiyorum mouse ve kulaklık için 400 TL bütçe ayırdım ama ben 5 senedir 20-25 TL geçmeyen mouse kullandım alet 6 ay sonra bozuluyor, canıma tak etti dedim ki neymiş bunun hikmeti bir de ben kullanayım. Bak çok ciddi söylüyorum hoparlör var ses cızırtılı geliyor Kipa' dan 4,99 TL' ye aldım şaka falan değil. :D

Fiyatları fazla ama bana göre değiyor. Adamların sistemlerin videosunu çekiyor arada sırada denk gelip izliyorum. Ortam çok iyi oluyor. Renk uyumları falan. Bana göre değiyor. Bunlar zevk meselesi şahsen benimde param olsa bende öyle şeyler yaparım. Ben hayran kalıyorum bazılarına. Şahsen değiyor verildiği paraya :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı