Abiyle kavga etmek

coloctoc

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, ben yeni 9. sınıfa geçtim. Abim ile normal tartışmalarımız oluyor ve her zaman gönül alan, özür dileyen ben oluyorum. Gece vakti bana yine emrederek bir şey söyledi, ben zaten yapacağım birazdan, biraz bekle dedim. Gitti geldi bana "sakın bir daha bana normal bir şey söylediğimde atarlı konuşma" dedi. Ne anlatıyorsun dediğimde kolumu sıkıp yakamı tuttu ve "anladın mı" diye sormaya başladı. Ben de biraz ittirdim ama kendisi 19 yaşında, gücüm yetmedi. Bir anda sakinleşip "bırakır mısın?" dedim, dediğimi tekrarladım ve bıraktı gitti, yattı. Ben de o sinirle her yerden engelledim bana bir daha yazmasın diye, sonrasında açacaktım ama unuttum. Akşam geldim, daha gelmedi, annem soruyor ne oldu, konuşuruz falan, ben hiç konuşmadım konuyu bile. Normalde her zaman özür dileyen bendim ama artık gına geldi. 1 saat sonra geldi, bana dedi "böyle mi? Çözeceğiz, her kızdığında engelleyecek misin?" Ben de "maalesef" dedim. Oturdu, bana "bir daha benden bir yardıma ihtiyaç olduğunda gelme" dedi. Ben her zaman ondan yardım isterdim. Ben de "zaten" dedim. "İyi, biraz kafam rahatlar" dedi. Şu an aşırı sinirliyim. Bir özür beklerken yaşadığım duruma bak. Sizce sorun ben miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abinden daha olgun ve saygılı birisin. Kendi sorunlarını kendin çözmeye çalış ve arayı soğuk tut. Bir süre sonra belki hatasını görür. Görmezse de yapacak bir şey yok, bir insanı kendin düzeltemezsin ama en azından durumu annene babana açıklayabilirsin. Ne olursa olsun altta kalma hakkını savun.

Abinden daha olgun ve saygılı birisin. Kendi sorunlarını kendin çözmeye çalış ve arayı soğuk tut. Bir süre sonra belki hatasını görür. Görmezse de yapacak bir şey yok, bir insanı kendin düzeltemezsin ama en azından durumu annene babana açıklayabilirsin. Ne olursa olsun altta kalma hakkını savun.

Sağ olun hocam. Yeni müfredatta sürekli bilgisayarla işim oluyor ve tek abimde var. Onun dışında diğer sorunları kendim halletmeye çalışacağım.

İyi günler arkadaşlar, ben yeni 9. sınıfa geçtim. Abim ile normal tartışmalarımız oluyor ve her zaman gönül alan, özür dileyen ben oluyorum. Gece vakti bana yine emrederek bir şey söyledi, ben zaten yapacağım birazdan, biraz bekle dedim. Gitti geldi bana "sakın bir daha bana normal bir şey söylediğimde atarlı konuşma" dedi. Ne anlatıyorsun dediğimde kolumu sıkıp yakamı tuttu ve "anladın mı" diye sormaya başladı. Ben de biraz ittirdim ama kendisi 19 yaşında, gücüm yetmedi. Bir anda sakinleşip "bırakır mısın?" dedim, dediğimi tekrarladım ve bıraktı gitti, yattı. Ben de o sinirle her yerden engelledim bana bir daha yazmasın diye, sonrasında açacaktım ama unuttum. Akşam geldim, daha gelmedi, annem soruyor ne oldu, konuşuruz falan, ben hiç konuşmadım konuyu bile. Normalde her zaman özür dileyen bendim ama artık gına geldi. 1 saat sonra geldi, bana dedi "böyle mi? Çözeceğiz, her kızdığında engelleyecek misin?" ben de "maalesef" dedim. Oturdu, bana "bir daha benden bir yardıma ihtiyaç olduğunda gelme" dedi. Ben her zaman ondan yardım isterdim. Ben de "zaten" dedim. "iyi, biraz kafam rahatlar" dedi. Şu an aşırı sinirliyim. Bir özür beklerken yaşadığım duruma bak. Sizce sorun ben miyim?

Hocam sana karışmadıkça sende bir şey yapma abin biraz fevri biriymiş kibarca isterse getir ama emrederse annenin yanında biraz daha kibar ister misin gibi şeyler de annenin yanında bir şey yapmaz.

Tam tersi acayip zeki.

Zeki olsa böyle ters davranmaz, bence senden de düşük seviye de bir "maymun", sadece bazı şeyleri senden önce deneyimlediği için muhtemelen öyle düşünüyorsun.

Hocam sana karışmadıkça sende bir şey yapma abin biraz fevri biriymiş kibarca isterse getir ama emrederse annenin yanında biraz daha kibar ister misin gibi şeyler de annenin yanında bir şey yapmaz.

Annem ikimizede karışmıyor hocam şu an konuşmuyoruzda.

Zeki olsa böyle ters davranmaz, bence senden de düşük seviye de bir "maymun", sadece bazı şeyleri senden önce deneyimlediği için muhtemelen öyle düşünüyorsun.

Benden akedemik olarak da zeki, hocam. Bazı şeyleri kabul etmek gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı