Aboneliklere çok mu para veriyorum?

Tahao

Hectopat
Arkadaşlar altta belirttiğim hizmetlere aboneyim. Öğrenciyim.

-Netflix 80 TL.
-Game Pass 30 TL.
-Spotify 10 TL.
-Amazon Prime 10 TL.

Spotify hariç düzenli kullandığım uygulama yok. Arada Game Pass'te oyun açarım, ayda 1-2 kere de Netflix'te film izlerim ama zor vakit buluyorum. Ne dersiniz çok mu ödüyorum? Siz nelere abonesiniz? Şundan çık buna gir dediğiniz hizmet var mı daha hesaplı veya mantıklı olan?

Son düzenleyen: Moderatör:

-Netflix 80 TL.
-Game Pass 30 TL.
-Spotify 10 TL.
-Amazon Prime 10 TL.

Spotify hariç düzenli kullandığım uygulama yok. Arada Game Pass'te oyun açarım, ayda 1-2 kere de Netflix'te film izlerim ama zor vakit buluyorum. Ne dersiniz çok mu ödüyorum? Siz nelere abonesiniz? Şundan çık buna gir dediğiniz hizmet var mı daha hesaplı veya mantıklı olan?
Papara yok mu? Ayrıca arada izleyen birisi için gereksiz Netflix. Malum sitelerde işini görür ara sıra için.

80 TL Netflix gereksiz. Ben olsam bir alt paketine geçerim. Spotify yerine de YT Premium öneririm. Hem Youtube reklamlarını görmüyorsunuz, hem de YT music var içinde. Tabii ki Spotify kadar güzel bir UI yok ama gayet iyi yine de. Paparayla 6-7 TL'ye geliyor.

Prime parasını sonuna kadar hakediyor, ellemenizi tavsiye etmem.

Son düzenleme:

-Netflix 80 TL.
-Game Pass 30 TL.
-Spotify 10 TL.
-Amazon Prime 10 TL.

Spoty yerine youtuba 10 lira ver hem reklamsız izle videoları hem de YouTube müziği kullan her türlü op onun dışında Amazon sırf oyun içi verdiği içerikler için bile alınır ve ayrıca the boys gibi bir dizisi de var çok güzel evet diyeceklerim bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı