Aboneliklere çok mu para veriyorum?

Yıllık paketi var mı bilmiyorum ama bizde aynı anda izleyen insan sayısı bazen 2'yi aşabildiği için mecbur 80 TL'lik paketteyiz. Papara'dan 20 TL cashback geliyor. 60x12'den 720 yani. Bir alt paketi 58'di galiba. Onda da 38x12'den 456 TL yapıyor. Disney+'a göre yine pahalı ama çok da abartı olmuyor bir alt paketi.
Ben pek dizi izlemem ama Marvel, DC dizileri güzel oluyor genelde. Bir kere yanlışlık Titanlar'ı izledim; emmeli-gömmeli. Bu çok iticiydi. Netflixte böyle.

Ama Arrow, Flash, SuperGirl, Loki, Moon Knight falan çok güzeldi. Netflix'te değil galiba bu diziler.

Çok değil aslında toplamda 130 TL ediyor, evet eskiden 130 TL fazlaydı ama günümüzde pek de gözden çıkarılmayacak bir miktar değil. Onun dışında Netflix dışında göze çarpan bir şey yok. Yerine Disney+ tercih ederdim.

Şahsi önerim;
  1. Netflix'i aktif kullanmıyorsanız ya alt pakete geçin ya da iptal edin. Son zamanlarda eskisi kadar doğru düzgün içerikler çıkmıyor. Onun yerine Disney+ olabilir. Henüz yeni platform ancak ilerleyen dönemlerde Netflix ile yanyana yarışacak gibi.
  2. Spofiy yerine Youtube Permium (Music ile beraber geliyor) öneriyorum. Spotify kadar aktiviteleri olmasa da bol içerikler mevcut. Tek taşla 2 kuş.
  3. Game Pass ise aktif oynuyorsanız dursun bence.
  4. Amazon Prime'a hiç dokunmayın, olduğu gibi ödemeye devam. :)
Bunla beraber Papara gibi cashback özelliği olan kartlara mutlaka yönelin, yarı yarıya olsa bile kâr edeceksiniz.

Ben pek dizi izlemem ama Marvel, DC dizileri güzel oluyor genelde. Bir kere yanlışlık Titanlar'ı izledim; emmeli-gömmeli. Bu çok iticiydi. Netflixte böyle.

Ama Arrow, Flash, SuperGirl, Loki, Moon Knight falan çok güzeldi. Netflix'te değil galiba bu diziler.
Ben de neredeyse hiç izlemiyorum, vakit olmuyor. Şimdi Disney+'da Family Guy olduğu için açıp izliyorum o iyi oldu baya. Başlayacak olsam izlemek istediğim çok dizi var ama şuanlık durum bu.

Marvel'ın hakları Disney'de olduğu için Disney+'da oluyor o diziler ama DC dizilerini bilemiyorum. HBO'da herhalde o da. HBO Max gelecek diyorlar yıllardır da daha bir adım yok onlardan da.

Netflix biraz benim için biraz gereksiz oldu. 6 ay sonra içerikler çıkınca alırım yeniden.
Aynen öyle. Sevdiğin bir içeriği izleyeceğin zaman üyeliği başlatırsın. Arayüzünü de hiç sevmiyorum. Korsan dizi izleme sitelerine baktığımda, yüksek başarı oranına sahip dizileri görebiliyorsun. Bu harika.. Saçma dizilere zaman ayırmana bile gerek yok.

Papara Cashback kullanın, hiçbir şeyi iptal etmenize gerek kalmaz.

Spotify'ı iptal etmeyin, düzenli kullandığınızı söylemişsiniz zaten fakat Netflix 80₺ çok fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı