Netflix dizileri/filmleri ihtiyac unsuruysa sana iptal ettirmene gerek yok. Ayda 1 film/dizi izliyorsan bence iptal et.
Ben pek dizi izlemem ama Marvel, DC dizileri güzel oluyor genelde. Bir kere yanlışlık Titanlar'ı izledim; emmeli-gömmeli. Bu çok iticiydi. Netflixte böyle.Yıllık paketi var mı bilmiyorum ama bizde aynı anda izleyen insan sayısı bazen 2'yi aşabildiği için mecbur 80 TL'lik paketteyiz. Papara'dan 20 TL cashback geliyor. 60x12'den 720 yani. Bir alt paketi 58'di galiba. Onda da 38x12'den 456 TL yapıyor. Disney+'a göre yine pahalı ama çok da abartı olmuyor bir alt paketi.
Ben de neredeyse hiç izlemiyorum, vakit olmuyor. Şimdi Disney+'da Family Guy olduğu için açıp izliyorum o iyi oldu baya. Başlayacak olsam izlemek istediğim çok dizi var ama şuanlık durum bu.Ben pek dizi izlemem ama Marvel, DC dizileri güzel oluyor genelde. Bir kere yanlışlık Titanlar'ı izledim; emmeli-gömmeli. Bu çok iticiydi. Netflixte böyle.
Ama Arrow, Flash, SuperGirl, Loki, Moon Knight falan çok güzeldi. Netflix'te değil galiba bu diziler.
Aynen öyle. Sevdiğin bir içeriği izleyeceğin zaman üyeliği başlatırsın. Arayüzünü de hiç sevmiyorum. Korsan dizi izleme sitelerine baktığımda, yüksek başarı oranına sahip dizileri görebiliyorsun. Bu harika.. Saçma dizilere zaman ayırmana bile gerek yok.Netflix biraz benim için biraz gereksiz oldu. 6 ay sonra içerikler çıkınca alırım yeniden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.