Aboneliklere çok mu para veriyorum?

Bu mantıkla Disney+ da gereksiz, onu da dizi sitelerinden izlesin.
Evet izlersin. Ben öyle yapıyorum.
Yalnız dizi sitelerinde nitelikli doğru dürüst film yok Disney+ gereksiz değil.
İstersen filmlerin 1080p60FPS, 4K60FPS versiyonlarını da bulabilirsin. Disney'de de bunlar yok galiba. Ki tüm Marvel, DC veya istediğim filmleri yüksek çözünürlükte alt yazı veya varsa dublaj izledim.

Reklam yapmak niyetinde olmadığından site vermiyorum ancak davetiye yolu ile girebileceğiniz bir site var piyasada. 5-6 yıldır da aktif, çoğunuz biliyordur muhtemelen. O sitede çoğu dizi-film yayınlanıyor ve yayınlandığı günde. Buna Exxen gibi platformlar da dahil. Davetiye yolu ile aldığı için de telif atılamıyor. Tasarımı mükemmel ve reklamsız. Dizi sitelerinde nitelikli doğru dürüst film yok demek bence çok yanlış. İnternete "film izle" yazarak girdiğin sitelerden tabii ki bulamazsın adam akıllı film. Özellikle Netflix, içi çer çöp dolu. Toplasanız 20-30 tane kaliteli yapım var.

Reklam yapmak niyetinde olmadığından site vermiyorum ancak davetiye yolu ile girebileceğiniz bir site var piyasada. 5-6 yıldır da aktif, çoğunuz biliyordur muhtemelen. O sitede çoğu dizi-film yayınlanıyor ve yayınlandığı günde. Buna Exxen gibi platformlar da dahil. Davetiye yolu ile aldığı için de telif atılamıyor. Tasarımı mükemmel ve reklamsız. Dizi sitelerinde nitelikli doğru dürüst film yok demek bence çok yanlış. İnternete "film izle" yazarak girdiğin sitelerden tabii ki bulamazsın adam akıllı film. Özellikle Netflix, içi çer çöp dolu. Toplasanız 20-30 tane kaliteli yapım var.
Biliyorum o siteyi ama kaynakları kısıtlı orada lakin yeni başlayanlar için iş görür.

Merak ettim site adı ne?

Yıllık ne kadar Netflix?
Yıllık paketi var mı bilmiyorum ama bizde aynı anda izleyen insan sayısı bazen 2'yi aşabildiği için mecbur 80 TL'lik paketteyiz. Papara'dan 20 TL cashback geliyor. 60x12'den 720 yani. Bir alt paketi 58'di galiba. Onda da 38x12'den 456 TL yapıyor. Disney+'a göre yine pahalı ama çok da abartı olmuyor bir alt paketi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı