Darkknes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 261 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #1 Laptopta video izlerken sürekli bip sesi gelmeye başladı. Çözümü var mı? 35 tane uzun bip sesi. Son düzenleme: 16 Aralık 2021
m3c Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 596 Çözümler 3 16 Aralık 2021 #2 Darkknes dedi: Laptopta video izlerken sürekli bip sesi gelmeye başladı. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kaç kere bip sesi geliyor? Bip sesi sayısına göre onların bir anlamı var diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Darkknes dedi: Laptopta video izlerken sürekli bip sesi gelmeye başladı. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kaç kere bip sesi geliyor? Bip sesi sayısına göre onların bir anlamı var diye biliyorum.
KS KS Darkknes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 261 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #3 m3c dedi: Kalitesiz bir model alarak fırın da almış oldun işte ekstradan daha ne olsun? Hocam kaç kere bip sesi geliyor? Bip sesi sayısına göre onların bir anlamı var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 35 tane uzun bip sesi geliyor. Artı 0 Eksi
m3c dedi: Kalitesiz bir model alarak fırın da almış oldun işte ekstradan daha ne olsun? Hocam kaç kere bip sesi geliyor? Bip sesi sayısına göre onların bir anlamı var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 35 tane uzun bip sesi geliyor.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 16 Aralık 2021 #4 Darkknes dedi: 35 tane uzun bip sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Bataryayı çıkar doğrudan fişe tak öyle kullan. Zamanında Monster deneyimim olmuştu bu şekilde daha sonra zor kurtuldum sattım. Artı 0 Eksi
Darkknes dedi: 35 tane uzun bip sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Bataryayı çıkar doğrudan fişe tak öyle kullan. Zamanında Monster deneyimim olmuştu bu şekilde daha sonra zor kurtuldum sattım.
KS KS Darkknes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 261 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #5 Shadow Ryzen dedi: Bataryayı çıkar doğrudan fişe tak öyle kullan. Zamanında Monster deneyimim olmuştu bu şekilde daha sonra zor kurtuldum sattım. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim devam ediyor hala. Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: Bataryayı çıkar doğrudan fişe tak öyle kullan. Zamanında Monster deneyimim olmuştu bu şekilde daha sonra zor kurtuldum sattım. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim devam ediyor hala.