499337
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Ne yazık ki 1 Dolar = 10 Tl oldu ve Monster daha zam yapmadığı için fena bir zam yakın. Ama ben son kez uyarı yapayım. Abra A7 alma çünkü onlar sorunlu kasa-Plastik Clevo kasaydı yanlış değilsem eğer-. Her neyse yardımcı olduysam ne mutluTabii ki hocam. Ben burada tavsiye alıyorum sizden. Buraya bakmasam hafta sonu v17.2. yi alır gelirdim eve... Ama bütçem 12.500'ten yukarısını pek görebilecek noktada değil. Emin olun beklesem, bir sonraki ay 12.500 ten baktığım ne varsa 14'e dayanacak. Ne yapsam bilemedim. Dell konusunda bilgisayarı alıp gerekirse Ramleri 32 leyip güçlendirme düşüncem var ama sığ bir düşünce mi ondan da emin değilim...
Ram arttırmak seni çok kurtarmız sadece gelecğe yatırımdır. 16 GB ram iyidir. 32 geleceğe yatırımdır he tabii render yaparsan 32 mantıklı... Son kez by byTabii ki hocam. Ben burada tavsiye alıyorum sizden. Buraya bakmasam hafta sonu v17.2. yi alır gelirdim eve... Ama bütçem 12.500'ten yukarısını pek görebilecek noktada değil. Emin olun beklesem, bir sonraki ay 12.500 ten baktığım ne varsa 14'e dayanacak. Ne yapsam bilemedim. Dell konusunda bilgisayarı alıp gerekirse Ramleri 32 leyip güçlendirme düşüncem var ama sığ bir düşünce mi ondan da emin değilim...