Abra A5 Yalama olan laptop vidasını servis değiştirir mi?

sb_samed

Hectopat
Katılım
18 Kasım 2018
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monster Abra A5 V6.1 laptobumun termal macununu değişmek istediğimde bakır boruları tutan vidalardan 8 tanesinde bir tanesi çok sıkıydı. Ben de biraz zorlayınca bu vidanın dişleri kayboldu. Tornavida boşa dönüyor yani vidanın uç kısmı yalama oldu. Bu sorunu nasıl çözebilirim, servis ömür boyu bakım hizmeti veriyor servise göndersem onlar halleder mi sizce?
IMG_20191019_005355.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oraya bir paket lastiği veya bez koyarsan sökebileceğini düşünüyorum. Yeni bir vida alıp takabilirsin.
 
Ömür boyu bakım varsa keşke servise termal macunu değistirtseydiniz. Halledeceğini sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez. O tarz çok vida çıkarmışlığım var. Bence çıkarılmayacak kadar kötü değil.
 
Benim bildiğim ram ugrade,harddisk takımına karışmıyorlar fakat sen işleri daha zorlaştırmışın. O bakır borunun ordaki vidayla oynamasan yaparlar ama bence git dene yapcaklarını sanmıyorum ama olsun bir ümit
 
Hocam bende de Monster var. Teknik servise gittim temizlik vs için. O tarz konularda yardımcı oluyorlar merak etmeyin.
 
Dostum alüminyum folyoyu evet yanlış duymadın ve dalga geçmiyorum, vidanın yuvasına oturacak ölçüde ayarlayabilirsen fazlasıyla işe yarıyor aklında bulunsun, yalama olmuş vidalarda etkili bir yöntemdir, deneme yanılma yoluyla folyo miktarını tutturup açabilirsin vidayı.. Geçmiş olsun..
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı