Epic Games AC Mirage ön sipariş 329 TL!

Firmalar akılsız değil hocam. Adamların ülkelerdeki ekonomiyi takip edip bu oyunu burada şu paraya çıkar diyen temsilcileri var. Yoksa Last of Us 600TL'yken RDR2 1150TL olması gibi bir durum olmazdı. Bu dediğiniz şey sadece indie yapımcılar için geçerli. Onlar da önerilen fiyat kullanıyor zaten.
Ülkemizi çok ciddiye almayın hocam Assasins Creed Mirage şu anda 45 dolar yani 900 TL ama burada 330 liralardan bahsediyoruz firmalar bizim gibi ülkelere oyunları çıkarmadan tek tek kontrol etmiyorlar emin olabilirsiniz, etseler zaten 45 dolar oyunu 330 liradan alamayız. Bu örnek verdiğiniz oyunların zamlanmasının sebebi benim anlattığım gibi farklı ülkelerden burada ucuz diye almaları ve tabi doların aşırı artışı.

Bazı arkadaşlar çok ağlamış Epic'ten al ne olacak diye?

Güzel kardeşim benim oyunu nereden aldığım seni neden bu kadar çok ilgilendiriyor? Benim param var, 100 TL'de fazla olsa 200 TL'de fazla olsa ben gene Steam'den alacağım çünkü benim için asıl olay oyunun ucuz olması değil Steam'de olması. Ben bunu önemsiyorum. Şimdi diyebilirsin hiç mi Epic'ten oyun almadın diye. Evet, aldım o da AC Valhalla. Oyunun ilk çıktığı dönemler Steam'e gelmeyeceğini düşünüyordum ve oyunu konsol değil de PC tarafında oynamak istediğim için oradan aldım. Büyük ihtimalle uzun bir süre daha oradan alışveriş yapmayacağım. Sevmiyorum orayı arkadaş neden hala zorluyorsun? Senin paran yok diye veyahut ucuz oyun almaya çalışıyorsan ben ne yapayım? Sen istersen Epic'ten al ama ben almayacağım. Zaten ucuz oyuna ulaşma gayesinde biri olsam her oyun indirime girecek veya Epic kupon dağıtacak diye beklemem direkt korsan oynarım. Steam hesabımda koleksiyon yapıyorum, benim için gayette zevkli bir şey. Enayilik olarak görecek arkadaşlara da paramı nerede ve nasıl harcayacağımı size mi soracağım? Birde yukarıda demişler sadece Steam'den oyun alan reisi de destekliyordur diye. Gerçekten çok ama çok garipsiniz. Çoğunuz oy verecek yaşta bile değilken böyle bir şey söylemeniz çok saçma. İnsanların fikirlerine destekliyor olmasanız bile saygıyı duymayı öğrenin.

Hepinize iyi forumlar.

Şunu da unutmayın. Epic'te ön sipariş aldığınız oyunun fiyatı yükselirse iptal edip para iadesi yapıyorlar. Bunu önceden çok yaptılar.

Benim param var, ama ben neresi ucuz olsa oradan alar gecerim. Steam ucusa steam epic ucuzsa epic'den alirim. Kolleksiyon-molleksiyon yapmak gibi bi derdim yok. Insanlarin yalnizca epic'i ve ya steam'i kullanin demesi cok sacma. Herkes istedigi gibi istedigi launcher'i kullanir.

Sonuç olarak bakınca ubisoft ta da epic te de gayet ucuz olması gerekene göre şu anın kuru ile 979 tl olması gerekirken (epic te belirtilen 49$ fiyat ile) epic veya ubisoft oyun çıkana kadar kurlar ne olur bilinmez ama yükselmesi muhtemel. Her türlü ucuzlar steam e gelmesiyle fiyat artışını bilmem ama oyun çıktığında ubisoft ve epic te de yüksek ihtimal artar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı