AC Odyssey Gold mu, Witcher 3 Complete mi?

BilgiGerek

Centipat
Daha fazla  
Millet iki oyun arasında kaldım. İki oyunu da hiç oynamadım, hikayelerini de bilmiyorum. Açık dünya da takılmak ve vakit geçirmek istiyorum. Mitolojiyi sevdiğimden AC diyorum ama hikaye olarak da Witcher'i çok öven var aklım karıştı. AC Origins var ama dahaca oynamak nasip olmadı. Yeni PC gelince deneyeceğim. Steam indirimleri bitmeden hangisini önerirsiniz? Ya da şimdi birini alıp oynayıp kış indirimlerinde diğerini almamı mı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence Odyssey,
Bütün her şeyini bitirmiş birisi olarak söyleyeyim antik Yunan'da gezmek vs gerçekten zevkli, The Fate Of Atlantis ayrı güzel.

Şuan Odyssey'de 60 küsür saatimi doldurmuş, 51.seviye ulaşmış biri olarak söylüyorum. Oyun 35. seviyelere ulaştıktan sonra açılıyor bana göre. Gerçekten çok fazla yan görev var, yan görevlerin çoğuda ana görevlerle bağlantılı olabiliyor. Ayrıca oyun seni çok dolaştırıyor. Gittiğin yerlerde synchronazition yapmadığın zaman enayi gibi ya atla yada gemiyle yolculuk yapıyorsun. Ayrıca odyssey önce ki ac ler gibi değil. Her önüne geleni kesemiyorsun, tek atamıyorsun. Savaşlar çok çekişmeli olabiliyor. Hikaye kısmı da fena değil. Hem ailemize olanları araştırıyoruz hemde bir grup maskeli abileri araştırıyoruz. Witcher 3 hakkında bir şey diyemem daha deneyim edemedim.

Odyssey her ne kadar en beğendiğim AC oyunu olsa da Witcher daha iyi hem de her açıdan Witcher'ın yan görevleri Odyssey'in ana görevlerinden daha çok özenle yapılmış bunu anlıyorsunuz oynarken ayrıca DLC'leri de aşırı iyi.

Türkçe dil desteğinden dolayı Witcher 3 ten yana kullanacağım gibi şansımı. Ondan sonra AC Originsi bitiricem eğer sararsa ve kış indirimine girerse AC Odysseyi alıcam. Teşekkürler değerli fikirleriniz için millet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı