AC Odyssey hangi Build daha keyifli?

rkl

Picopat
Daha fazla  
Merhaba 3 farklı Build var sanırım hepsinden azar azar mı gidilmeli yoksa birine abanmalı mıyım? Verdiğim puanları geri çekip bir daha dağıtabiliyor muyum? Eşyaları direkt satmak mı yoksa eritmek mi daha mantıklı? Kaç levelde bir ekipmanlarımı yükseltmek mantıklı 5 level mi 10 level mi? Teşekkürler.

Ekipmanları aynı cinsten takım yapmaya özen göster. Ekstra özellik ekleniyor. Gold paket yapmaya çalış, gold yapamıyorsan diğerlerini karışık yapabilirsin. Zaten orta safhada gold paketi yapabiliyorsun.

Eşyaları eritiyordum ben. Para çok rahat kasılabiliyor. Yükseltmeyi, beğendiğin ekipmana yap. Sık sık yeni ekipmanlar geliyor. Pasifini sevdiğin seti yükseltmeye odaklan.

Ben 2 özelliğe yüklenmiştim: Assassin ve Warrior. Gizli ilerlerken assassin setiyle, olası savaş durumuna karşı da warrior setini giyiyordum. Diğer seti (arrow muydu tam hatırlamıyorum ama) hiç kullanmadım.

Ekipmanları aynı cinsten takım yapmaya özen göster. Ekstra özellik ekleniyor. Gold paket yapmaya çalış, Gold yapamıyorsan diğerlerini karışık yapabilirsin. Zaten orta safhada Gold paketi yapabiliyorsun.

Eşyaları eritiyordum ben. Para çok rahat kasılabiliyor. Yükseltmeyi, beğendiğin ekipmana yap. Sık sık yeni ekipmanlar geliyor. Pasifini sevdiğin seti yükseltmeye odaklan.

Ben 2 özelliğe yüklenmiştim: Assassin ve Warrior. Gizli ilerlerken Assassin setiyle, olası savaş durumuna karşı da Warrior setini giyiyordum. Diğer seti (arrow muydu tam hatırlamıyorum ama) hiç kullanmadım.

Gold paket derken legendary mi ve aynı cinsten bahsettiğiniz nedir? Pasifini sevmek nedir? Arrow da seviyorum da ok bitip duruyor bir de Origins'deki gibi oradan buradan ok fulleme yeri yok illa üretmek gerekiyor sanırım ona da odun dayanmaz. Daha çok Warrior ilerlerim gibi bir de bu özellikleri geri çekebiliyor muyuz daha sonra yoksa sabit mi kalıyor?

İtem yükseltmeleri sıfırlanmıyor ama yeteneklerin sıfırlanıyor olması lazım. Yetenek ekranında sağ alttaydı galiba ama emin olamadım.

Gold paket dediğim evet, sarı renk legendary olanlardan. Bunların özellik kısmında en altta sönük, kapalı gibi gözüken bir özelliği var. Eğer seti takım olarak toplarsanız o özellik de aktif oluyor.

Takım olaraktan kastım şu mesela;

Hunter buildi. Saniyesinde temizleyebiliyorsun kaleleri, kampları falan. Hile gibi hissettiriyor baya iyi.

İtem yükseltmeleri sıfırlanmıyor ama yeteneklerin sıfırlanıyor olması lazım. Yetenek ekranında sağ alttaydı galiba ama emin olamadım.

Gold paket dediğim evet, sarı renk legendary olanlardan. Bunların özellik kısmında en altta sönük, kapalı gibi gözüken bir özelliği var. Eğer seti takım olarak toplarsanız o özellik de aktif oluyor.

Takım olarakdan kastım şu mesela;

Evet sağ altta biraz para vererek sıfırlanıyormuş o zaman çok dert etmeden basmakta sorun yok ileride değiştiririm illa. Anladım ben oyunu Gold paket aldığımdan 3 tane set vermişti zaten ama seviyeleri düşük, para ve eşya kastıkça en azından çok iyi setler bulana kadar bu setleri kullanırım.

Hunter Build'i. Saniyesinde temizleyebiliyorsun kaleleri, kampları falan. Hile gibi hissettiriyor bayağı iyi.

Okları sadece odunla mı üretebiliyoruz çünkü en azından başlarda odunum pek yok

Evet sağ altta biraz para vererek sıfırlanıyormuş o zaman çok dert etmeden basmakta sorun yok ileride değiştiririm illa. Anladım ben oyunu Gold paket aldığımdan 3 tane set vermişti zaten ama seviyeleri düşük, para ve eşya kastıkça en azından çok iyi setler bulana kadar bu setleri kullanırım.

Okları sadece odunla mı üretebiliyoruz çünkü en azından başlarda odunum pek yok
Kampları ve Atina-Sparta kalelerindeki erzak sandıklarını yağmaladıkça zaten çok odun gelecek, rahat ol. Sadece odundan yapabiliyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı