AC Odyssey mi Far Cry 4 mü?

Blorse

Decapat
Far Cry 3 ve 5'e sahibim. Gecen hafta Steam uzerinden Far Cry 4'u de almistim. Far Cry 3'teki en hoslanmadigim nokta arac kontroluydu Far Cry 5'te duzelmis gibiydi. Oynanis acisinda da Far Cry 5'i daha cok sevdim. Yardimcilarinizla savasabiliyorsunuz. Far Cry 4'u dun iade ettim. Oynanisinin diger oyunlara gore cok degismemesi sebebiyle ve Far Cry 3'e cok yakin olmasi nedeniyle. (En azindan videolarda gordugum kadariyla). Dogru mu yaptim bilemedim indirim tekrar olursa almayi dusunebilirim sirf hikayesi guzel diye ama oynanisi nasil bilmiyorum ve beni en cok ilgilendiren o kismi hikayedense beni aydinlatirsaniz sevinirim. 3 ve 5'e sahip olan birisi icin 4'u almak deger mi? (Su an hala Epic Games'te 30TL.)
Steam cuzdanimda 37 TL var 50 TL koyup Odyssey standart Edition almama deger mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Odyssey derim. Her Ubisoft oyunu gibi o da kendini tekrar ediyor fakat oyunda yapabileceğin pek çok şey var. Deniz savaşları, paralı askerlerle mücadele, kültistlerin peşine düşme ve arena gibi gibi.

Oyun sonu icerigi nasil?
DLC'lerden mi bahsediyorsun dostum? Anlayamadım pardon. Çok da spoiler vermeyeyim, oyunun ana hikayesi standart oyunda bitmiyor. "Nedense" :) hikayeyi DLC ile tamamlamak istemişler.

Son düzenleyen: Moderatör:
DLC'lerden mi bahsediyorsun dostum anlayamadım pardon. Çok da spoiler vermim, oyunun ana hikayesi standart oyunda bitmiyor. "Nedense" :) hikayeyi DLC ile tamamlamak istemişler.

Bu uzdu. Benim demek istedigim diyelim oyunun sonuna geldik oyun direk bitiyor mu yoksa acik dunya icerisinde yapabilecegimiz seyler var mi? Arenaya katilmak olsun, deniz savaslari olsun vs.

Bu uzdu. Benim demek istedigim diyelim oyunun sonuna geldik oyun direk bitiyor mu yoksa acik dunya icerisinde yapabilecegimiz seyler var mi? Arenaya katilmak olsun, deniz savaslari olsun vs.
Ana hikaye bittiğinde seni açık dünyaya salıyor. New Game+ seçmediğin sürece istediğin gibi takıl yapmadığın görevleri yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı