Çözüldü Acer Aspire 3 A315-24P-R8KA Windows kurulumunda Wi-Fi görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ozgeeq

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
Merhaba. Ben bilgisayarımı yeni aldım ve Windows 11 yükledim. Kurulum tamamlandı fakat ağ bağdaştırıcısı gözükmedi ve bir türlü internete bağlanamadım (Wi-Fi sembolü gözükmüyordu, internetten araştırıp her şeyi denedim ama olmadı). Daha sonra bilgisayarı sıfırladım belki problem çözülür diye. Şimdi ekran bu şekilde kaldı, Wi-Fi gözükmüyor, ne ileri ne geri gidebiliyorum. Ne yapmam gerekiyor? Rica ediyorum bir çözüm yolu paylaşın...

Dosya Ekleri

• Photo 18.11.2023 12 12 42.jpg
    Photo 18.11.2023 12 12 42.jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 275
Hocam aygıt yöneticisine tekrar girin ve oradan tekrardan sürücüye girin. Sonra SS atın.
Hocam şimdi hallettim. Acer'ın sitesinden bilgisayarın modelini aratıp sizin attığınız gibi kablosuz ağ sürücüsü indirdim. Ayıklayıp çalıştırdım ve oldu. Gerçekten ne kadar teşekkür etsem az size. 3 gündür bilgisayar öyle köşede duruyordu sayenizde kullanmaya başlayabildim. Baya da uğraştırdım sizi kusura bakmayın, bilgisayar bilgim çok zayıf. Tekrardan teşekkür ediyorum...

Hocam şimdi hallettim. Acer'ın sitesinden bilgisayarın modelini aratıp sizin attığınız gibi kablosuz ağ sürücüsü indirdim. Ayıklayıp çalıştırdım ve oldu. Gerçekten ne kadar teşekkür etsem az size. 3 gündür bilgisayar öyle köşede duruyordu sayenizde kullanmaya başlayabildim. Bayağı da uğraştırdım sizi kusura bakmayın, bilgisayar bilgim çok zayıf. Tekrardan teşekkür ediyorum...

Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı