Çözüldü Acer Aspire 3 laptopa RAM takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mertto13

Femtopat
Katılım
16 Temmuz 2023
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, iyi akşamlar. Acer Aspire 3 laptopum var. (aşağıya linkini bırakacağım)

Açıkçası yeni laptop almak istemiyorum fakat edit işleriyle vs. uğraştığım için artık donanımı bana yetmemeye başladı. Bu laptopa ekstradan bir 8 GB RAM takabilir miyim bir de bu RAM'i nasıl takabilirim acaba? Çok teşekkürler ayrıca RAM takmaktan başka yapabileceğim donanımsal geliştirme var mı?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
@mertto13 SSD ve Wi-Fi kartı değişir onun dışında bir şey değişmez. Bunlar da performansa etki etmez zaten. Takılı olan SSD'nin o kadar kötü olmadığını varsayarsak.
 
25-30 civarı tutar, internetten alabilirsiniz. ( Hepsiburada, Trendyol
@mertto13 SSD ve Wi-Fi kartı değişir onun dışında bir şey değişmez. Bunlar da performansa etki etmez zaten. Takılı olan SSD'nin o kadar kötü olmadığını varsayarsak.
sağolun hocam.yeni laptop alıcam.şey birde alacağım yeni laptopda hani kesinlikle bu olsun dediğiniz bir şey var mı acaba ne bileyim işlemcisi ekran kartı rami markası falan
 
Sağ olun hocam. Yeni laptop alacağım. Şey bir de alacağım yeni laptopta hani kesinlikle bu olsun dediğiniz bir şey var mı acaba ne bileyim işlemcisi ekran kartı RAM'i markası falan.

İslemcisi yüksek olsun madem render-edit isiyle ugrasıyorsun onlara dikkat et. Yeni konu AC, arkadaşlar yardımcı olurlar.
 
haklısınızda yenisini almak istesem orta segmentli edit için bir laptop ne kadara patlar ve nereden temin ederim bir fikrim yokki
O laptop o masrafa değer.
Yeni bir Laptop alacak olsanız dahi eski laptopunuz için 8GB RAM i her halükarda almalısınız. Gereksiz bir masraf değil.
8 GB RAM eklemenin ciddi fark yaratcağını düşünüyorum çünkü 8GB RAM sadece Windows'a bile yeterli gelmiyor artık.

Önce yukarıda belirtilen 8GB RAM i alın ve kullanın. Belki ihtiyacınızı karşılamaya yeter. Yetmez ise bütçeniz uygun olduğu ve F/P bir laptop bulduğunuzda yenisini alırsınız.
 

Geri
Yukarı