Acer Aspire 5 A515-57-55WR alınır mı?

Arkadaşa aldım, henüz gürültü gibi bir şikayeti olmadı. Günlük kullanım için güzel cihaz ancak RQ modelini aldığım için parmak izi ve klavye ışığı yokmuş onun dışında birebir aynı cihazlar zaten. Oyun konusunda antika oyunlar oynadığı için yorum yapmam güç.

Günlük kullanıcı için bulunmaz nimet ancak oyun konusunda çekincelerim var çünkü ekran kartı dahili, harici bir kart olsaydı daha iyi olurdu.
Hocam selamlar ofis işleri için aynı laptopu almayı düşünüyorum. Şikayetin var mı acaba?
Şarjı nasıl, ekranı nasıl ya da ısınma sorunu yaşadın mı gündelik işlerde?
Link Hepsiburada

Günlük işlerde ben kullanırken bir sorun yaşamadım. Pili de hersey (internet hariç) açıkken 4 ila 5 saat gidiyordu benim kullanımımda. Güç tasarrufu vesair açarsanız ve parlaklığı kısarsanız 6 ila 7 saati de zorlarsınız diye düşünüyorum.
Hocam daha öncesinde laptop kullanmadığım için soruyorum, normal laptoplarda internette kullanırken şarjsız süre ne kadar acaba iyi mi yani Acer bu konuda?

Benim antika Dell dizüstüm sadece 3 saat dayanıyordu pilde iken internet gezintisinde. (Henüz yeni iken.)

Bu dizüstü de fena değil ancak bir MacBook deneyimi beklemek abes olacaktır. Bilgisayar benim olmadığı için ve çok uzun süre kullanmadığım için detaylı yorum yapamıyorum Acer adına.
Peki hocam önerir misin Acer'i 17.500 ₺ bütçe ile alacağım. Sadece iş için kullanacağım için ekstra bir özelliği olmasına pek gerek yok. Ben de Dell buldum 120 hz aynı fiyat bandında; ancak fan sesiyle ilgili çok şikayet duydum.

Bence alınabilir ancak 8/512 Intel modeline bu para verilecekse iş değişebilir.
Onun dışında üzeceğini sanmıyorum. Bu modelin de menteşe problemi var sanırım internetten duyduğum kadarıyla.
Peki hocam bu fiyat bandına önerebileceğin laptop var mı? Dün bu şekilde bir konu açmıştım eğer vaktin varsa yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı