Acer Aspire 7 A715 51G laptopta oyunlar düşük FPS veriyor

Aynı cihazı bende kullanıyorum en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde Ets2 oynuyorum. Nvdia kontrol panelinden en iyi performansa çek ayarını birde oyunu açtığında aşağıdaki ekranda oyunun görünmüyorsa CPU grafiğini kullanıyordur.
1672251900660.png

Aynı cihazı bende kullanıyorum en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde ETS 2 oynuyorum. NVIDIA kontrol panelinden en iyi performansa çek ayarını bir de oyunu açtığında aşağıdaki ekranda oyunun görünmüyorsa CPU grafiğini kullanıyordur.
Eki Görüntüle 1616717

Teşekkürler. CS:GO'da da 20 FPS civarı alıyorum. Evet o ekranda oyun görünüyor. Nasıl düzeltebilirim?

@Recep Baltaş

@Zerons

Son düzenleme:
Şarjda oynuyorsunuz varsayıyorum, bataryada düşük fps vermesi normal.
Oyunlardaki VSYNC ayarınız kapalı olmalı.
Nvdia Denetim Masasında performas seçili.

Acer'in kendi sitesinden sürücüleri manuel olarak indirdim sadece ekran kartını Nvdia'nın sitesinden indirdim. Driverpack tarzı kurulum programıyla mı sürücülerinizi indirdiniz?

472.12 - WHQL kurulu bende eğer sizdeki daha eski bir sürümse DDU ile kaldırıp Game Ready sürücüsünü kurmanızı öneririm.

Şarjda oynuyorsunuz varsayıyorum, bataryada düşük FPS vermesi normal.
Oyunlardaki V-Sync ayarınız kapalı olmalı.
NVIDIA denetim masasında performans seçili.

Acer'in kendi sitesinden sürücüleri manuel olarak indirdim sadece ekran kartını NVIDIA'nın sitesinden indirdim. Driverpack tarzı kurulum programıyla mı sürücülerinizi indirdiniz?

472.12 - WHQL kurulu bende eğer sizdeki daha eski bir sürümse DDU ile kaldırıp Game Ready sürücüsünü kurmanızı öneririm.

Her şeyi yaptım sonuç aynı.

@kino
@CS Relboron

@Amanita

Son düzenleme:
Merhaba bu laptoptan ayısından bende var laptopta müzik dinlerken arada hoparlörden çat pat sesleri geliyor sizde de geliyor mu acaba?

Her şeyi yaptım sonuç aynı.

@kino
@CS Relboron

@Amanita

Bugün elime ulaştı ve kurulum yaptım. Denemek için ETS 2 demo indirdim. 30 FPS alıyorum. Laptop model: Acer Aspire 7 A715 51g.
Cozebildin mi bende de ayni sorun var oyunda asiri kasiyor

Aynı cihazı bende kullanıyorum en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde Ets2 oynuyorum. Nvdia kontrol panelinden en iyi performansa çek ayarını birde oyunu açtığında aşağıdaki ekranda oyunun görünmüyorsa CPU grafiğini kullanıyordur.
Eki Görüntüle 1616717
Bende de ayni cihaz var rtx 3050 8gb ram sekiro bile oynatmiyor ne yapmam lazim

Son düzenleme:
Cozebildin mi bende de ayni sorun var oyunda aşırı kasiyor.

Bende de ayni cihaz var RTX 3050 8 GB RAM Sekiro bile oynatmiyor ne yapmam lazim.

Çözemedim servise göndereceğim boşluk bulunca.

Cozebildin mi bende de ayni sorun var oyunda aşırı kasiyor.

Bende de ayni cihaz var RTX 3050 8 GB RAM Sekiro bile oynatmiyor ne yapmam lazim.

Siz çözebildiniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı