Acer Aspire A315-42G format sonrası düşük FPS

Hocam kusura bakmayın kendimi izah edemedim.Acerin sitesinde Airplane Mode Sürücüsü,Chipset Sürücüsü,Acer Care Center ve Quick Access Uygulaması gibi sürücü ve uygulamalar mevcut.Hepsini yapıyor musunuz? Bir de Acer'in sitesinde Görüntü Bağdaştırıcısı Sürücüsü ve VGA Utility ekran kartı sürücüleri mevcut bunları kuruyor musunuz?
 
Hocam kusura bakmayın kendimi izah edemedim. Acer'in sitesinde airplane mode sürücüsü, chipset sürücüsü, Acer care Center ve quick Access uygulaması gibi sürücü ve uygulamalar mevcut. Hepsini yapıyor musunuz? Bir de Acer'in sitesinde görüntü bağdaştırıcısı sürücüsü ve VGA Utility ekran kartı sürücüleri mevcut bunları kuruyor musunu.

Hocam kusura bakmayın kendimi izah edemedim. Acer'in sitesinde airplane mode sürücüsü, chipset sürücüsü, Acer care Center ve quick Access uygulaması gibi sürücü ve uygulamalar mevcut. Hepsini yapıyor musunuz? Bir de Acer'in sitesinde görüntü bağdaştırıcısı sürücüsü ve VGA Utility ekran kartı sürücüleri mevcut bunları kuruyor musunuz?

Ben kısaca size format adımlarımı söyleyim.
-Windows'un kendi sitesinden flash belleğime son sürümün dosyalarını ISO olarak yazdırıyorum.
-BIOS'a girip ayarları önce default ediyorum daha sonra flash belleğimi seçerek Windows kurulum ekranından tüm diski siliyorum.
-Internete bağlandıktan sonra Radeon 540X'in önerilen sürümünü kuruyorum ve Windows Update yapıp bilgisayarı resetliyorum.
Ben çok fazla bu şekilde formatladım ve dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım.
 

Geri
Yukarı