Acer Hacklendi!

Dünya devi Acer bir grup bilgisayar korsanı tarafından Hacklendi. Korsanlar ellerinde bütün belge ve Maillerin olduğunu, duyurdu. Korsanlar 50 Milyon dolar fidye istiyorlar. Erken ödeme yapılırsa %20 indirim yapılacağını duyurdular. Ödeme yapılırsa ellerindeki dosyaları sileceklerini de duyurdu.

Ellerindeki dosyaları ödeme yapıldığında sileceklerini söylemişler. Ama ben inanamadım. Siz olsaydınız siler miydiniz?
Silmezler tabii ki, iyi niyetli hackerler olduğunu sanmıyorum. 😀 Amman, Acer ne yaparsa yapsın, sorunu çözsün de. Verilerimiz tehlikede sonuçta.

Silerdim. Sonuçta hacki ne için yaptılar? Para, adamın dosya ile işi yok ki.
Dosyaları bir daha Dark Web'de satma olasılığı var.
Silmezler tabii ki, iyi niyetli hackerler olduğunu sanmıyorum. 😀 Amman, Acer ne yaparsa yapsın, sorunu çözsün de. Verilerimiz tehlikede sonuçta.
Adam(lar) elindeki verileri silmezse Acer parayı verse de bir şey değişmeyecek.

Bunun ürün kalitesiyle alakası yok. Başka bir gün MSI'da hacklenebilir. İroniyse bu mesajı önemsemeyin.

Siber konuda kendini kanıtlayamayan sorun yaşayan firmaların ürünlerinin kalitesinde kuşku duyuyorum hocam. Her markada bu şekildeyim kendimle alakalı birazcık.
Vakti zamanında iCloud hacklendiği zaman iPhone'a tövbe ettim. Bir daha gidip satın alamadım.

Siber konuda kendini kanıtlayamayan sorun yaşayan firmaların ürünlerinin kalitesinde kuşku duyuyorum hocam. Her markada bu şekildeyim kendimle alakalı birazcık.
Vakti zamanında iCloud hacklendiği zaman iPhone' a tövbe ettim. Bir daha gidip satın alamadım.
Lütfen konuyu terk edin. Böyle saçma bir söz görmedim. Koskoca GOOGLE bile siber saldırıya uğradı sunucular çöktü, lütfen bir daha GOOGLE kullanmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı