Acer laptop alınır mı?

Ne yapayim ağaçtan para alamıyoruz 15sene abarttım sjssj.

Daha düşük olanını al hocam kalan parayla dolar falan al yenileme zamanı gelince değiştirirsin daha iyi olur.

Ama ömür olarak değil de sıkıntı çıkarır mı sürekli götür servise uğraş.
Sevmem ama sıkıntısız götürür mü?

Gaming laptopların anakartı hemen yanabiliyor şansa bağlı.

Ama ömür olarak değilde sıkıntı çıkarır mı sürekli götür servise uğraş
sevmem ama sıkıntısız götürür mü
Hocam acer iyidir ama sorun çıkmaz diyede garanti veremeyiz ama çok şansız değilsen sağlam gider .
Birde bakımlarını yaptırın .

Servisinin ne kadar iyi olduğunu tam bilmiyorum ama marka olarak iyi sonuçta onu demek istedim. Kişisel bakımınıda yaparsa iyi gider.

Acer güzel marka ama anakart sorunu Lenovo'ya göre çok fazla nedense neyde hata yapıyorlar bilmiyorum ama tasarımı çok güzel yeni Nitro serisinin.

Servisinin ne kadar iyi olduğunu tam bilmiyorum ama marka olarak iyi sonuçta onu demek istedim. Kişisel bakımınıda yaparsa iyi gider .
Her sene bakımını yaparım

Acer güzel marka ama anakart sorunu Lenovo'ya göre çok fazla nedense neyde hata yapıyorlar bilmiyorum ama tasarımı çok güzel yeni Nitro serisini
Kötü anakart mı kullanıyorlar acaba

Her sene bakımını yaparım
Hocam çok kullanırsanız fan temizliğini 6 aydada yaptırabilirsiniz. Laptop fanları hemen dolabiliyo içi yada baktınız çok ısınıyo (normalde fazla) macunu yeniletin .

Hocam çok kullanırsanız fan temizliğini 6 aydada yaptırabilirsiniz. Laptop fanları hemen dolabiliyo içi yada baktınız çok ısınıyo (normalde fazla) macunu yeniletin .
Bakımısız zaten laptop zor yaşar

Bilmiyorum hocam benim de alasım çok var Nitro 16 ama Acer'deki aşırı fazla anakart sorunu canımı sıkıyor 3 hafta içinde bozulanda varmış parada yağmıyor gökten deneyelim.
Bende alasım var anakartı duyunca rengim değişti

Technopat Haberler

Geri
Yukarı