Acer Laptop güç simgesi görünmeme sorunu - Windows 8.1

Dance4LifeTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Acer marka laptobuma windows 8.1 işletim sistemini kurdum fakat windows 7'de görev çubuğunun sağ alt kısmında güç simgesi bulunurken Windows 8.1'de bulunmuyor. Biraz kurcaladım ettim ve tahminlerim doğruysa windows 8.1 bilgisayarın laptop olduğunu algılamıyor. Bunun dışında kısayol tuşları üzerinden ekran parlaklığını da ayarlamama izin vermiyor. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün güncelleştirmeleri yaptım internet den bilgisayarın en güncel driverlarını indirdim sorun düzeldi fakat bu sefer de bilgisayar açılırken konum kullanılamıyor hatası alıyorum nedense açılırken format dan hemen sonra açılır gibi önce merhaba sonrada sizin için ayarları yapıyoruz falan diyor sonra simsiyah bir masa üstü ile karşılaşıyorum ve konum kullanılamıyor hatası veriyor şuanda format cd sini taktım ve güvenli mod dan bilgisayarınızı yenileyin seçeneğini seçtim şuanda yenileme işlemi devam etmek de. Merak ettiğim neden böyle bir hata ile karşılaştım hddhealth isimli uygulama ile harddiski kontrol ettim %100 görünüyor health kısmı. Çıldırmak üzereyim arkadaş ya...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı