Acer Nitro 16 AN16-41 çok ısınıyor

Test ettiğinizde değerler absürt fazla ise ben olsam iade eder daha sonra tekrar alırdım. Neden tekrar alırdım teknopatın da incelemesinde gözüktüğü üzere bu fiyata bu serinlikte kalitede laptop zor bu piyasada. Eğer problemli denk geldiyse markaya küsmeye gerek yok. Şahsen aldığım monster tulparın problemli olmadığını diğer incelemelerdeki sıcaklıklar ile de teyit ettikten sonra ne olursa olsun bu laptopu kullanmak istemediğimden direkt iade edip yeni laptop aradım. Bu aldığım acer modeline 10 üzerinden 8 puan veriyorsam monstera sanırım 3-4 verirdim. Her açıdan kalite malzeme donanım kötüydü. Ayrıca aynı fiyata çok çok çok daha üst bir laptop almış oldum aldığım rakam 43600 falandı şaka gibi fiyat bence.
12 taksitle almıştım peşin fiyatına şimdi tekrar almak istesem limit yetmicek. Satıcının ürünü iade almama gibi bir durumu olurmu. Ben direk göndersem iade oluşturup yoksa satıcıyla görüşüp öylemi iade oluştursam.

Ben direk iade hakkımı kullanacam mazeret kullanmak zorunda mıyım ki. Siz mağazayla mı görüştünüz . Direk satın aldığınız alışveriş sitesinden iade oluşturup göndersem sıkıntı olurmu.
Ben monsteri iade ederken ısınıyor falan gibi mazeret belirtmedim çünkü biz güncelledik ısınmayacak diye geri gönderme ihtimalleri doğuyor. Buda 15 gün iade süresinin aşmasına yol açabilir bilmiyorum tam hukuki konuları.
Beğenmedim diye iade açmıştım. Sonuçta koşulsuz deniyor.

12 taksitle almıştım peşin fiyatına şimdi tekrar almak istesem limit yetmicek. Satıcının ürünü iade almama gibi bir durumu olurmu. Ben direk göndersem iade oluşturup yoksa satıcıyla görüşüp öylemi iade oluştursam.
Ben monstera site içerisinde soru kısmından iadem kabul edilir mi falan öğrenmeye çalıştım tek söyledikleri teknik servis incelemesinden sonra belli olur. Anlaşılan teknik servis kullanıcı kaynaklı bir durum var mı diye kontrol ediyor.

Sizin ayarlarla aynı yaptım. Ne gördüysemmaynısı yaptım. Fortnite bilmiyorum. Hiç oynamadım.Ayarları zor buldum.
@ttez
Oyuna girince esc basıyorsun ayarlara tıklıyorsun bütün yapman gereken ayarlar bir sayfada önüne geliyor çok basit. O kadar indirmişsin resme baka baka ayarla dene.

İlk 3 resimdeki gibi yap. Son fotoğrafı da görmezden gel.
Dediğiniz gibi tüm ayarları yaptım aynısı oldu. Ortalama 90 derece ve 80 FPS alabildim.
Güç seçeneklerinden İşemci performans artırma modunu devre dışı yapınca 65 derecelere düştü. Sizde gözüküyormu bu ayar. İşlemcinin turbosunu kapatıyormuşuz. Temel hızda çalışıyor. Acaba bu ısınma sorunu olmayan cihazlarda kapalımıngeliyor anlamadım. Burdaki ayarları yapınca ısnma sorunu düzeliyor ama işlemciye limit koymuş oluyoruz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz gibi tüm ayarları yaptım aynısı oldu. Ortalama 90 derece ve 80 FPS alabildim.
Güç seçeneklerinden İşemci performans artırma modunu devre dışı yapınca 65 derecelere düştü. Sizde gözüküyormu bu ayar. İşlemcinin turbosunu kapatıyormuşuz. Temel hızda çalışıyor. Acaba bu ısınma sorunu olmayan cihazlarda kapalımıngeliyor anlamadım. Burdaki ayarları yapınca ısnma sorunu düzeliyor ama işlemciye limit koymuş oluyoruz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O mod normalde orada gözükmüyor. Kayıt defterinden açılıyor. O ayarı kapatırsanız evet tam da o değerlere düşüyor işlemci sıcaklığı. Ama bu mod oyunlar için büyük performans kaybına yol açıyor.
Bu ayarın stok hali agresif seçeneği.

O mod normalde orada gözükmüyor. Kayıt defterinden açılıyor. O ayarı kapatırsanız evet tam da o değerlere düşüyor işlemci sıcaklığı. Ama bu mod oyunlar için büyük performans kaybına yol açıyor.
Bu ayarın stok hali agresif seçeneği.
Ozaman iade edeceğim. Artık bakarım hangisi olur tekrar bir araştırmaya başlarım. Acerdan soğudum. İadede sıkıntı yaşamassam Asusa bakmayı düşünüyorum.

Nitro 16 4060 43k FHD ekran
Nitro 16 4070 49k 2k ekran
Rog G16 4060 50k FHD ekran

57 lere herhangi bir 4060 4070 notebooka çıkacaksınız ben olsam 72 e G17 4070 alirdim. 3. Linkteki Asus da 50k ya iyi bir fiyat.
Çözünürlüğe takılma bence, o ekranda seçemezsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı